Worstel jij met het gedrag van je kind?

Dat is vanaf nu niet meer nodig. Je bent één stap verwijderd van de handleiding van je kind.

 • Hoe fijn is het om zonder gezeur of driftbuien de dagen door te gaan?
 • Hoe leuk is het om het gedrag van je kind te begrijpen EN je ook weet hoe je kan handelen?
 • Wat zou het voor jou betekenen om meer rust in het gezin te hebben?
 • Wat zou je ervoor over hebben om een positieve sfeer in huis te hebben?
 • Hoe zou het voor je voelen als JOUW zelfvertrouwen groeit?

Dat geeft rust. Het geeft je het gevoel een fijne en leuke ouder te zijn. Dat zorgt er dan ook voor dat je kind goed in zijn vel komt te zitten, net als jij.

Wanneer je de bouwstenen van je kind kent, ga je het gedrag herkennen. Je weet waar je zoon of dochter het lastig mee heeft. Dat betekent dat je op voorhand een mogelijke driftbui ziet aankomen. Jij weet wat je dan kan doen EN hoe je een driftbui kan voorkomen. Deze training zorgt daarvoor. 

Kathleen Coppieters

Start met het programma ‘Bouwen Aan De Blauwdruk Van Je Kind’.

Worstel jij met het gedrag van je kind? Loop je tegen moeilijkheden aan van je kind en krijg je het zelf niet meer opgelost? Lijkt niets te werken?

Stop met het alleen doen en laat mij je helpen!

Ontdek de blauwdruk of handleiding van je kind en ontdek wat jouw zoon of dochter nodig heeft. Leer hoe je je kind kan helpen, tools aanreiken voor het leven.

Ieder kind is uniek, net als ieder mens. De bouwstenen zitten in elk van ons. De combinatie van de bouwstenen van je kind zorgt ervoor dat je de handleiding of blauwdruk van je kind hebt.

Wat je bij mij leert is levenslang toepasbaar. Eens je de handleiding hebt weet je wat je kind nodig heeft EN heb je handgrepen om je kind te ondersteunen. 

Bovendien kan je je kennis over de bouwstenen ook toepassen in werksituaties, vriendschappen…

Ik zou je graag willen bedanken voor de interventie. Als alleenstaande mama is het niet eenvoudig om een energieke 4-jarige kleuter met sterke wil op te voeden. Iedereen geeft goedbedoelde raad, het internet staat vol tips maar ik zag door de bomen het bos niet meer en werd hier heel onzeker van. Ik voelde mij als ouder dan ook enorm tekort schieten. Bij jou vond ik eindelijk een klankbord, zonder oordeel. Je luisterde naar mijn twijfels en mijn behoeftes. Je vond pijnpunten en met concrete tips konden wij (zowel ik als mijn dochter) aan het werk gaan. Iemand die in alle openheid kijkt naar mijn dochter. Ik heb geleerd om écht te verbinden met mijn dochter en de tijd te nemen om te luisteren. We zoeken nu samen naar oplossingen voor problemen. Het was een plezier om de creatieve, probleemoplossende kant van mijn dochter te ontdekken! Bedankt Kathleen om ons te ondersteunen en de rust in ons mini gezinnetje te laten terugkeren!

G.O.

Zelf werkte ik 10 jaar bij de politiezone Brussel West, één van de armste wijken van Brussel – hellhole zoals Donald Trump het zei. Als slachtofferbejegenaar ving ik slachtoffers en nabestaanden op na een geweldsdelict.  Ik begeleidde zowel ouders als kinderen bij deze  traumatische ervaringen.
Daarnaast volgde ik de diverse coachopleidingen om ouders en kinderen beter te ondersteunen. In 2009 werd ik zelf mama van een identieke tweeling – de mini me’s zoals ik ze noem – 2 temperamentvolle, hoogsensitieve dames die mij liefdevol spiegelen en mij uitdagen steeds de beste versie van mezelf te worden. Net zoals ik hen ondersteun om elke dag te groeien naar zelfstandigheid. Samen gaan we op zoek naar tools die ze meedragen voor het leven.
Ik weet hoe uitdagend de opvoeding kan zijn EN ik weet hoe belangrijk het is om het gedrag van je kind zo vroeg mogelijk te begrijpen. Dat maakt dat ik mij nu focus op de begeleiding van ouders in de opvoeding van (driftige) peuters en kleuters. Vóór de situatie escaleert en jouw ergste nachtmerrie misschien waarheid wordt…

Kies de formule die bij je past.

 Original bouwplan

 • Toegang tot de besloten Facebookgroep waar ik jou ondersteun en je vragen kan stellen.
 • Toegang tot het online programma.
 • 6 keer een live Q&A waar ik een bepaald thema aanpak EN je al je vragen kan stellen. Nadien krijg je de opnames.
 • 1 kickstartgesprek bij de start zodat ik jou gerichter kan begeleiden gedurende 6 maanden (tot juni 2021).

 

 

Waarde: 997€

Pilot prijs: 597€

Of kies voor een betaling in meerdere termijnen!

Mastermind bouwplan​

 • Toegang tot de besloten Facebookgroep waar ik jou ondersteun en je vragen kan stellen.
 • Toegang tot het online programma.
 • 6 keer een live Q&A waar ik een bepaald thema aanpak EN je al je vragen kan stellen. Nadien krijg je de opnames.
 • 1 kickstartgesprek bij de start zodat ik jou gerichter kan begeleiden gedurende 6 maanden (tot juni 2021).
 • Extra persoonlijke opvolging in de Mastermindgroep van max. 9 ouders.
 • 6 coachingssessies in kleine groep gedurende 6 maanden.
 • Persoonlijke feedback op de blauwdruk of handleiding van je kind.
 • Exclusief: voor ouders die op korte termijn grote stappen willen zetten.

Waarde: 2997€

Pilot prijs: 1197€

Of kies voor een betaling in meerdere termijnen!

Begeleiding op maat van jouw kind?

Herken je dit?

 • Jij en je partner strugglen dagelijks met het gedrag van je kind.
 • Je zou graag het gedrag van je kind begrijpen.
 • Je loopt tegen verschillende uitdagingen aan en je krijgt het zelf niet meer opgelost.
 • Je wil rust in het gezin.
 • Je wil meer zelfvertrouwen als ouder.

Je wilt hulp!

Wil je niet dat je kind het gevoel krijgt niet goed genoeg te zijn?

Welkom aan ‘Bouwen aan de blauwdruk van je kind’ waarin ik jou en je partner 6 maanden lang ga begeleiden EN helpen om de handleiding van je kind(eren) samen te stellen. Zo ga ik op zoek naar concrete oplossingen gericht op jullie specifieke situatie.

Dit doen we samen met een kleine groep van ouders die ook met worstelen met het gedrag van hun kind.

Ik geloof in de kracht van samen, het leren van elkaar. Naast de herkenning en steun van de andere ouders groeit je zelfvertrouwen en vind je de kracht om verder te gaan. Dit in combinatie met 1 op 1 gesprekken. Samen gaat als een versneller werken zodat je sneller stappen gaat maken.

Hoe zou jouw leven er uitzien als je de handleiding van je kind hebt?

Ik worstelde ook met de opvoeding van mijn kinderen...

In april 2009 werd ik mama van een identieke tweeling. Zoals elke ouder wil ik het goed doen, mijn kinderen alle kansen geven om te slagen in het leven. 

Samen met mijn partner begonnen we aan dit avontuur. Met vallen en opstaan. Zoeken wat nu het beste was voor de kinderen.

We hadden al snel door dat ‘ze lijken op elkaar dus qua opvoeding zal dat wel meevallen zeker’ niet aan de orde was. Nope, ze hadden allebei hun eigen, pittig karakter met de nodige uitdagingen.

Wat werkte voor de ene dochter werkte averechts bij de andere en vice versa…

Mensen gaven ons (on)gevraagd goedbedoelde adviezen, die we al dan niet toepasten en die meestal voor geen meter werkten… toch niet bij onze kinderen.

Straffen en belonen, time-out, beloningskaarten enz. Been there done that en als het al werkte, dan was het voor even.

Tot ik in 2010 tijdens een avondopleiding de typologie van de 4 temperamenten leerde kennen. Ik noem ze de bouwstenen lucht – water – aarde en vuur.

Eindelijk begreep ik mijn kinderen EN leerde ik ook veel over mezelf! Deze bouwstenen zorgden ervoor dat ik het gedrag van mijn kinderen leerde begrijpen, hoe ze in het leven staan en hoe de unieke combinatie van de bouwstenen zorgt voor de blauwdruk of handleiding van je kind.

Die bouwstenen zorgden voor concrete handgrepen om mijn kinderen te ondersteunen en te begeleiden.

Tegelijk zorgde het ook voor een mindswitch: ik keek nu naar de opvoeding vanuit de behoeften en noden van mijn dochters, wat elk dochter nodig heeft vanuit haar handleiding. Met dezelfde waarden en normen die wij als gezin hanteren.

Dit maakte dat er terug rust in het gezin kwam EN dat de druk ‘ik moet het perfect doen’ wegviel. Want als je opvoedt vanuit de noden en behoeften van je kind, dan is het samen zoeken naar oplossingen. Als er iets niet werkt, dan heb je OOK iets geleerd.

 

Herken jij jezelf hierin?

Kathleen Coppieters

En zou je niet veel liever...

Wat krijg je als je je inschrijft?

Je krijgt toegang tot al mijn kennis en ervaring over het opvoeden van kinderen vanuit de bouwstenen.

 • Toegang tot de besloten Facebookgroep waar ik jou ondersteun en je vragen kan stellen.
 • Toegang tot het online programma.
 • 6 keer een live Q&A waar ik een bepaald thema aanpak EN je al je vragen kan stellen. Nadien krijg je de opnames.
 • 1 kickstartgesprek bij de start zodat ik jou gerichter kan begeleiden gedurende 6 maanden (tot juni 2021).

Waaruit bestaat het programma?

Nog meer voordelen?

Het grootste voordeel als je instapt?

Kathleen Coppieters

Door mijn kennis van de bouwstenen EN mijn reading skills kom ik snel tot de kern van het probleem.
Zo vermijdt je dat je veel geld en uren spendeert aan therapieën die weinig of niets uithalen.
Jouw kind is uniek en verdient een unieke aanpak.

Een reading geeft vooral inzichten over ‘jouw zijn’ en de verbinding die je hebt met je kind(eren). Je ontdekt wat op dit moment belangrijk is in het ouderschap, waar jij je kind kan ondersteunen en wat je kind nodig heeft.

Deze inzichten koppel ik aan concrete handgrepen waar jij mee aan de slag kan. Ik leg je uit wat je kind NU nodig heeft, waar jij kan helpen en hoe jij dit allemaal kan doen.

Dit vertellen andere mama’s over hun begeleiding bij mij:

'Mijn 3 jarige dochter had last van driftbuien, het liefst op drukke plaatsen of met veel mensen om ons heen. Ze gooide zich op de grond en sloeg wild om haar heen. Daarnaast had ze een panische angst om te douchen of in bad te gaan. Haar haar wassen was letterlijk de hel. Moord en brand roepen. Ik stapte in het individueel traject bij Kathleen van 'Opvoeden in verbinding'. Ze deed een reading en daaruit bleek dat de panische angst voor het water een spiegel was van mijn angst. Door hier aan te werken o.a. healing, spel enz gaat mijn dochter nu zonder problemen in bad of douche. Ook de driftbuien zijn verminderd. Met de concrete tips en adviezen kon ik als mama meteen aan de slag! De visualisatie oefening die je ons gaf was een schot in de roos! Eindelijk terug wat meer rust in ons gezin EN ik begrijp mijn dochter beter, waardoor ik als ouder ook meer zelfvertrouwen heb gekregen.

A.P.

Hoezo pilot?

Bouwen aan de blauwdruk van je kind is momenteel nog deels in productie: ik neem de video’s op as we speak. Van zodra er een video afgewerkt is, krijg jij ze als allereerste. Alle opnames vinden plaats tussen november 2020 en maart 2021. Ten laatste einde maart  2021 heb je de volledige cursus.

Dat is ook de reden waarom ik dit online programma aan deze prijs aanbied. Die komt nooit meer terug!
Bovendien zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in deze versie.

Kies de formule die bij je past.

Original bouwplan: alle video’s, info, Facebookgroep, 6 keer live vragenuurtje waar je mij vragen kan stellen.

Mastermind bouwplan: bovenop het Original bouwplan krijg je nog 6 maanden persoonlijke opvolging in een klein groepje van maximaal 9 ouders. Eén keer per maand is er een extra coaching call voorzien over de opvoeding van je kind. Je krijgt bovendien persoonlijke feedback gericht de blauwdruk of handleiding van je kind.

BONUSSEN: Pilot 'Bouwen aan het bouwplan van je kind'.

 • Bonus 1: extra persoonlijke coachcall (60 min) twv 147€
 • Bonus 2: reading + adviesgesprek (30min) twv 97€

Schrijf je in - Pilot editie!

 Original bouwplan

 • Toegang tot de besloten Facebookgroep waar ik jou ondersteun en je vragen kan stellen.
 • Toegang tot het online programma.
 • 6 keer een live Q&A waar ik een bepaald thema aanpak EN je al je vragen kan stellen. Nadien krijg je de opnames.
 • 1 kickstartgesprek bij de start zodat ik jou gerichter kan begeleiden gedurende 6 maanden (tot juni 2021).

Waarde: 997€

Pilot prijs: 597€

Of kies voor een betaling in meerdere termijnen!

Mastermind bouwplan​

 • Toegang tot de besloten Facebookgroep waar ik jou ondersteun en je vragen kan stellen.
 • Toegang tot het online programma.
 • 6 keer een live Q&A waar ik een bepaald thema aanpak EN je al je vragen kan stellen. Nadien krijg je de opnames.
 • 1 kickstartgesprek bij de start zodat ik jou gerichter kan begeleiden gedurende 6 maanden (tot juni 2021).
 • Extra persoonlijke opvolging in de Mastermindgroep van max. 9 ouders.
 • 6 coachingssessies in kleine groep gedurende 6 maanden.
 • Persoonlijke feedback op de blauwdruk of handleiding van je kind.
 • Exclusief: voor ouders die op korte termijn grote stappen willen zetten.

Waarde: 2997€

Pilot prijs: 1197€

Of kies voor een betaling in meerdere termijnen!

Praktisch.

Je hebt levenslang toegang tot de Facebookgroep waarin al het cursusmateriaal zit. Zo vind je altijd wel een gaatje om op jouw tempo te leren.

Ik begeleid de groep tot einde juni 2021, dus 6 maanden. Tijdens die 6 maanden geef ik elke maand een masterclass rond een bepaald thema. Als je suggesties hebt, shoot, dan neem ik deze mee. Tijdens deze online sessie kan je mij ook al jouw vragen stellen.

We starten met een kickstartgesprek online via Zoom. Zo maak ik kennis met jou en weet ik wat jij wil bereiken, wat jouw uitdagingen momenteel zijn in de opvoeding. Een vliegende start om zo snel mogelijk concrete stappen te maken.

Wat is je investering?

Original bouwplan.

Het online programma kost jou:

 • éénmalig 597€ (incl BTW)
 • 2 termijnbetalingen van 300€
 • 3 termijnbetalingen van 200€

Inclusief het kickstartgesprek, 6 keer Q&A en toegang tot de Facebookgroep waarin het lesmateriaal staat en jij mij vragen kan stellen.

Mastermind bouwplan.

Het online programma kost jou:

 • éénmalig 1197€ (incl BTW).
 • 2 termijnbetalingen van 600€.
 • 3 termijnbetalingen van 400€.
 • 4 termijnbetalingen van 300€.

Inclusief het kickstartgesprek, 6 keer Q&A en toegang tot de Facebookgroep waarin het lesmateriaal staat en jij mij vragen kan stellen.

EXTRA:

 • Extra persoonlijke opvolging in de Mastermindgroep van max. 9 ouders.
 • 6 coachingssessies in kleine groep gedurende 6 maanden.
 • Persoonlijke feedback op de blauwdruk of handleiding van je kind.
 • Exclusief: voor ouders die op korte termijn grote stappen willen zetten.

Mijn garantie.

Werkt de training niet voor jou? Dan krijg jij je geld terug. Maar dan wil ik wel dat je het eerst geprobeerd hebt. Ik weet zeker dat jij de opvoeding op een andere manier kan aanpakken, het is een kwestie van leren en durven.

Wanneer jij na 2 maanden nog geen verbetering ziet, alle opdrachten hebt gedaan, hebt meegepraat in de Facebookgroep Q&A en nog steeds 100% weet dat dit niets voor jou is, wil ik graag even met je praten en doe ik niet moeilijk over het terugstorten van het volledige bedrag. (- 100€ administratiekosten).

Wil je nog iets vragen voor je je inschrijft?

Dat kan. Stuur mij dan een mailtje kathleen@opvoedeninverbinding.be en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Veel gestelde vragen.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor ouders die het gedrag willen begrijpen van hun kind(eren), die graag de handleiding willen. Heb je graag meer rust in huis, een positieve energie, minder driftbuien, een vlot ochtendritueel en een avondritueel waarbij jouw kind eindelijk vroeger slaapt dan jij? Dan is deze training uitermate geschikt voor jou!

Wat houdt die training in?

Hoe veel tijd kost het mij?

Hoe snel wil je vooruit gaan? Een dagdeel per 2 weken om de bouwstenen onder de knie te krijgen – dan heb je al een goede basis. Deze basis kan je dan toetsen aan de 3 grote onderdelen: ochtendritueel, avondritueel en driftbuien.

Het belangrijkste is dat je de bouwstenen goed leert kennen en zo de handleiding van je kind kan samenstellen. Eens je de basis van de handleiding hebt, kan je deze toetsen aan de verschillende modules: ochtendritueel, avondritueel, driftbuien.

Is mijn kind niet te jong?

Vuur is al van in de eerste dagen na de geboorte zichtbaar EN hoorbaar ;-). Van zodra je kind enkele maanden is kan je er zeker mee aan de slag. Als je kennis hebt over die bouwstenen, kan je je kind van bij de start een goede ondersteuning geven, afgestemd op wie hij is.

Wanneer begint het?

Je krijgt toegang na betaling. Instappen kan tot eind december. De eerste masterclass gaat door in januari.

Hoeveel kost het?

Original bouwplan.

Deze training kost eenmalig 597 euro (incl BTW). Je kan ook in meerdere keren betalen: 2 termijnbetalingen van 300 euro of 3 betalingen van 200 euro.
De waarde van deze training zal over 3 maand 997 euro bedragen.

Mastermind bouwplan.

Deze training kost éénmalig 1197 euro (incl BTW). Je kan ook in meerdere keren betalen: 2 termijnbetalingen van 600 euro, 3 betalingen van 400 euro of 4 betalingen van 300 euro.
De waarde van deze training zal over 3 maand 2997 euro bedragen.

Moet ik ergens naartoe?

Van mij niet. Alle live sessies gebeuren online via Zoom of in de Facebookgroep.

Wat als ik nu geen tijd heb maar wel over 2 maanden?

De cursus blijft gewoon online staan. Je behoudt er tot de lengte van dagen toegang toe. Tot en met einde juni 2021 zal ik deze groep begeleiden en kan je ondersteuning verwachten van mij. Nadien blijf je toegang behouden. Sowieso gaat de prijs naar omhoog de volgende keer.