De handleiding van je kind

Als deelnemer van de adventskalender heb ik iets speciaals voor jou!

Ik zou het ontzettend leuk vinden om samen met jou aan de slag te gaan met de handleiding van je kind. Die handleiding zorgt ervoor dat jij terug rust in het gezin krijgt, dat je weet waarom je kind driftbuien heeft EN dat je de adviezen hebt die wèl werken. Als jij ziet dat die adviezen werken, geeft jou dat zelfvertrouwen en kan jij de mama zijn die jij altijd had willen zijn! 
Als deelnemer van de adventskalender heb ik dit aanbod voor jou!

 • De handleiding van je kind – normale investering 247 euro
 • Bonus: uitgebreide reading op je kind ter waarde van 97 euro
 • Extra bonus voor de eerste 3 beslissers: uitgebreide reading op jou ter waarde van 97 euro

Normale investering: 441 euro.
Dit alles bied ik jou aan voor de investering van 197 euro.

 

Wil jij de handleiding die zorgt voor:

 • Rust in huis
 • Een gezellig gezin
 • Adviezen die wèl werken
 • Zelfvertrouwen in de opvoeding
 • Een goede mama zijn
Kathleen Coppieters
 • De handleiding van je kind – normale investering 247 euro
 • Bonus: uitgebreide reading op je kind ter waarde van 97 euro
 • Extra bonus voor de eerste 3 beslissers: uitgebreide reading op jou ter waarde van 97 euro

Normale investering: 441 euro.
Dit alles bied ik jou aan voor de investering van 197 euro.

Dat is echt een koopje als er daarmee rust in huis komt, je kind minder driftbuien heeft en jij meer energie.
Ik doe het werk voor jou, ik vertel jou exact wie je kind is, waarom je kind driftbuien krijgt. Dat kost jou alvast een hoop energie en frustraties om het zelf uit te zoeken!

Wie ben ik?

In 2009 werd ik mama van een identieke tweeling. Vol goede moed wilde ik de perfecte mama zijn, op de roze wolk bleef ik maar even want het was al snel duidelijk: mij dochters hebben allebei een pittig karakter en een duidelijk sterke wil. Zelfs als baby lieten ze dit al duidelijk merken. In de peutertijd ging het van kwaad naar erger. De ene driftbui volgde de andere op. Wat voor de ene dochter werkte, had voor de andere dochter totaal geen effect. Het leuke en liefdevolle gezin waar ik zo naar verlangde was verder weg dan ooit.

Kathleen Coppieters

In een impulsieve bui ging ik in avondschool opnieuw studeren over natuurlijke gezondheidszorg. In deze opleiding kreeg ik tools en inzicht in wie mijn dochters zijn en wat ze nodig hebben en dit paste ik toe in de opvoeding. Binnen de 3 maanden slaagde ik erin de handleiding van mijn dochters te maken. De ultieme gebruiksaanwijzing die ik gewenst had bij de geboorte en die mij nu gaf waar ik eindelijk naar verlangde: rust in huis en een leuke mama zijn. Ik vond zelfs de moed om alle geldende regels over opvoeden op de schop te nemen, evenals de ongevraagde adviezen van anderen.

Ondertussen ontwikkelde ik een eigen systeem om in heel korte tijd de handleiding van een kind te maken. 

Ik geniet nu van het ouderschap en dat gun ik jou ook! Een leuke relatie met je kind, samen avonturen beleven het is allemaal mogelijk! Ook voor jou. 

Wat anderen over mij zeggen:

Wat is de investering?

Ik weet wat ik geïnvesteerd heb om de handleiding van mijn dochters te ontdekken. Dan heb ik het niet alleen over geld 😉. Als je de handleiding van je kind hebt en hiermee werkelijk aan de slag gaat in de opvoeding, dan is er binnen de maand opnieuw rust in huis en zijn er minder driftbuien. Dat was keer op keer zo bij de andere ouders.

Dat is echt een koopje als er daarmee rust in huis komt, je kind minder driftbuien heeft en jij meer energie.
Ik doe het werk voor jou, ik vertel jou exact wie je kind is, waarom je kind driftbuien krijgt. Dat kost jou alvast een hoop energie en frustraties om het zelf uit te zoeken!

 • De handleiding van je kind – normale investering 247 euro
 • Bonus: uitgebreide reading op je kind ter waarde van 97 euro
 • Extra bonus voor de eerste 3 beslissers: uitgebreide reading op jou ter waarde van 97 euro

Normale investering: 441 euro.
Dit alles bied ik jou aan voor de investering van 197 euro.

Dat is echt een koopje als er daarmee rust in huis komt, je kind minder driftbuien heeft en jij meer energie.
Ik doe het werk voor jou, ik vertel jou exact wie je kind is, waarom je kind driftbuien krijgt. Dat kost jou alvast een hoop energie en frustraties om het zelf uit te zoeken!