Gratis challenge driftbuien

van 24 tot en met 28 april

Kathleen Coppieters

Terug rust in huis EN een leuke sfeer!

Hoe zou het voor je zijn mocht er terug RUST in huis zijn en jij weer een blije, energieke mama kan zijn?

Met deze challenge over driftbuien heb jij na 5 dagen dè tools en adviezen in handen om ervoor te zorgen dat je kind rustig blijft. Meer nog, we gaan aan de slag met de handleiding van je kind zodat jij een fijne band met je kind kan creëren en de blije mama kan zijn van het gezelligste gezin!

Schrijf je hieronder in en ontvang gedurende 4 dagen video’s en handige downloads. Op dag 5 gebeurt de magie en vertel ik jou in een afsluitende live uitzending hoe jij met alle puzzelstukjes de handleiding van je kind maakt. Met replay!

Opvoeden is geen trial and error, proberen welke adviezen werken en welke niet, in de hoop dat het wel eens zal lukken.

Of het nu gaat om je peuterpuber, de ‘ik ben twee en ik zeg nee’ fase, een sterke eigen wil, aanhoudend claimend gedrag, zeuren,… Met de handleiding van je kind weet jij precies wat je kind nodig heeft om rustig te blijven en heb je meteen de adviezen die wèl werken. 

Je kind begrijpen, weten hoe je die sterke wil aanpakt zodat het zonder strijd leert doen wat jij vraagt.

Waar komt dat aanhoudend claimend gedrag vandaan en hoe pak je dat concreet aan?

Mag je ‘lastig gedrag’ van je kind negeren of niet? Hoe ga je daar het beste mee om?

Kathleen Coppieters
Kathleen Coppieters

Doe mee aan de driftbuien challenge zodat er terug rust komt in het gezin.

Of je nu mama bent van een peuter of kleuter, elke ouder wordt geconfronteerd met driftbuien of ‘lastig’ gedrag van zijn kind. Deze challenge zorgt ervoor dat jij de adviezen krijgt die wèl werken omdat ze afgestemd zijn op wie je kind is en wat je kind nodig heeft.

Dit levert deelname aan de challenge jou op:

  • Je kan zonder schreeuwend kind de speeltuin verlaten zodat je geen ongevraagde adviezen of opmerkingen van anderen krijgt.
  • Je kan zonder vrees voor een uitbarsting naar de winkel gaan zodat je je niet meer hoeft te schamen voor het gedrag van je kind.
  • Je kind luistert flink zonder die eeuwige strijd, waardoor je nadien niet vol schuldgevoelens zit omdat je weer eens bent uitgevlogen op je kind.

Dit zijn maar enkele voorbeelden. 

Schrijf je gratis in via onderstaand inschrijvingsformulier

Hoe ziet challenge driftbuien eruit?

De challenge is een combinatie van video, downloads en een afsluitend online webinar waarbij ik jou uitleg hoe je de handleiding van je kind kan maken aan de hand van driftbuien. De training is praktisch en heel concreet opgebouwd zodat je binnen de kortste tijden de handleiding van je kind kan samenstellen. 

✅ 4 video’s met download, ééntje per dag, op 24, 25, 26 en 27 april.

✅Afsluitend webinar op 28 april waarin ik jou vertel hoe je nu de handleiding samenstelt EN de adviezen die wèl werken, afhankelijk van de handleiding. Kan je er niet live bij zijn, iedereen ontvangt nadien de opname.

✅Gedurende de week kan je jouw ervaringen delen in de besloten Facebookgroep ‘Miracle Mom’. Klik hier om lid te worden.

Ervaringen van de laatste challenge.

Ik wilde je laten weten dat ik al enorm genoten heb van je advent kalender en er al veel tips heb uitgehaald;
Tine S.
Graag wil ik je bedanken voor deze adventskalender. Ik vond het héél interessant. Ik vond het een leuk concept en vond het vooral goed dat het korte maar krachtige video's waren.
Soraya D.
Kathleen Coppieters
Handleiding HLN

Hallo, ik ben Kathleen, expert driftbuien en opvoedexpert voor ouders van temperamentvolle peuters en kleuters. Ik help jou het gedrag van je kind te begrijpen zodat er terug rust is in het gezin en jij weer de gelukkige mama kan zijn van het gezelligste gezin.

In april 2009 werd ik mama van een identieke tweeling. Mijn dochters hebben allebei een pittig karakter en een duidelijk sterke wil. In de peutertijd volgde ene driftbui volgde de andere op. Wat voor de ene dochter werkte, had voor de andere dochter totaal geen effect. Het kostte mij een hoop energie en ’s avonds had ik vaak de fut niet meer om nog iets leuks te doen voor mezelf of met mijn partner. Dit was niet wat ik van het moederschap had verwacht.

Ik ging  in avondschool opnieuw studeren over natuurlijke gezondheidszorg. In deze opleiding kreeg ik inzicht in wie mijn dochters zijn en wat ze nodig hebben en dit paste ik toe in de opvoeding. Binnen de 3 maanden slaagde ik erin de handleiding van mijn dochters te maken. De ultieme gebruiksaanwijzing die ik gewenst had bij de geboorte en die mij nu gaf waar ik eindelijk naar verlangde: rust in huis en een leuke mama zijn.

Hoe andere ouders mij ervaren als opvoedexpert.

‘lk zou je graag willen bedanken voor je interventie. Als alleenstaande mama is het niet eenvoudig om een zeer energieke 4-jarige kleuter met een sterke wil op te voeden. lk vind het belangrijk dat mijn dochter zich ontplooit tot een mondige en zelfstandige dame. De keerzijde hiervan is dat mijn dochter eigenzinnig en tegendraads kan zijn, wat zich vaak uit in koppig gedrag en diva-crisissen. Belonen en straffen werken niet bij haar. lk zat dus met mijn handen in het haar.

 Bij jou vond ik eindelijk een klankbord! Iemand die zonder een oordeel te vellen, luistert naar mijn behoeften en twijfels. Iemand die in alle openheid kijkt naar mijn dochter. Met een scherp oog observeerde je de interacties tussen mijn dochter en mij. Je vond pijnpunten en met concrete tips konden wij (zowel ik als mijn dochter) aan het werk gaan. lk heb geleerd om écht te verbinden met mijn dochter en de tijd te nemen om te luisteren. We zoeken nu samen naar een oplossing voor problemen (te veel snoepen, te veel TV willen kijken, niet naar bed willen….). En wat is het een plezier om de creatieve en probleemoplossende kant van mijn dochter te ontdekken!

Bedankt Kathleen, om ons te ondersteunen en de rust in ons mini-gezinnetje terug te laten keren!’

G. O.

‘ Mijn 3-jarige dochter heeft niet alleen een sterke wil, ze kreeg ook veel driftbuien. Vaak ging ze van de ene driftbui naar de andere. Een driftbui als ik haar afhaalde van school, daarna in de winkel, tijdens de boodschappen voor het avondeten om dan ’s avonds een hele strijd te voeren onder de douche of in bad omdat ze haar haar niet wou wassen. Was ze eindelijk rustig dan wou ze niet in bed en eiste ze dat ik bij haar bleef tot ze sliep. Zelf heb ik een drukke job en ik wou dit anders voor mezelf en mijn dochter. Ik wou rust en ’s avonds tijd voor mezelf zodat ik zelf op mijn effen kon komen na een zware werkdag. Dankzij dit traject leerde ik mijn dochter op een andere manier kennen, ik weet wat ze nu nodig heeft om rustig te worden en ik kan op voorhand ingrijpen als ik zie dat ze onrustig wordt. In bad of onder de douche is nu zelfs leuk en samen genieten we van heerlijke we-time. Aan de schoolpoort zijn de driftbuien verleden tijd, wat een hele opluchting is en ook op stap of naar de winkel gaan met haar lukt zonder problemen. Ik ben heel blij dat er nu terug rust is in ons gezin en dat ik nu terug de energie heb om samen met mijn dochter leuke dingen te doen’

A.P.