Inschrijven adventskalender

Hoe werkt de adventskalender?

Elke dag krijg je een mail met daarin de link naar het deurtje van die dag. De informatie achter dat deurtje blijft 24u beschikbaar. Achter het deurtje zit één van de volgende items:

Met mijn bewezen adviezen heb jij zeker een gezellige Kerst met jouw gezin!

Kathleen Coppieters

Hey beste ouder! Ik ben Kathleen, opvoedexpert voor ouders van temperamentvolle peuters en kleuters en ik maak de handleiding van je kind! Daar gaan we tijdens deze adventskalender dan ook mee aan de slag.

Na 25 dagen heb jij al een goed beeld wie je kind is en wat je kind nodig heeft om geen driftbuien meer te hebben. Met mijn bewezen tool heb ik al tientallen ouders geholpen. Ook benieuwd naar de handleiding van je kind? Schrijf je dan in en ik kijk er naar uit om jou te helpen!

Kijk jij ook uit naar Kerstmis en Nieuwjaar? Gezellig samen met vrienden en familie, pakjes uitpakken op pakjesavond of Kerstavond… lekker lang tafelen en genieten van al dat lekkers en die overheerlijke wijn … of is dat voor jou een sprookje?
Zelfs met een hyperactieve peuter of kleuters kan je dit bereiken!
Tuurlijk zijn ze op dit moment al hyper met de nodige driftbuien en angstaanvallen nu de Sint weer in het land is … 
Om ervoor te zorgen dat jij toch een heerlijke decembermaand kan beleven ontwierp ik een adventskalender met toffe tips en fijne verrassingen. Net zoals kleine kinderen dagelijks een luikje openen, zo is er elke dag wel iets leuks te ontdekken achter het deurtje… Elke dag krijg jij een interessant advies, een handige download of een verrassing!

De adventskalender loopt van 1 tem 25 december – GRATIS – inschrijven kan via onderstaande knop!