Miracle Mother Membership

Herken je die uitspraken ook omdat het bij jou anders is?

Bij je ex is of bij oma en opa, dan gedraagt jouw kind zich steeds voorbeeldig, maar zodra ie bij jou is, dan is precies het hek van de dam. Je krijgt een douche van driftbuien over je heen en gaat van de ene crisis in de andere. Je twijfelt over jezelf en over de opvoeding. Het kost je handenvol energie om het gedrag van je zoon of dochter te begrijpen, ergens een bepaalde ‘lijn’ in de opvoeding te trekken, je bent klaar met de eeuwige strijd om ’s morgens op tijd de deur uit te gaan en met het stilletjes hopen dat je kind zonder veel gedoe gaat slapen of toch eindelijk eens zijn bord leeg eet… Jij wil dat het bij jou ook gewoon gezellig is!

Hoe zou het voor je zijn als dat zou kunnen?

Word dan lid van het ‘Miracle Mothers Membership’!

Wat is het Miracle Mother Membership?

Het Miracle Mother Membership zorgt dat:

Kortom, in het Membership krijg jij de handleiding van je kind.

Met die handleiding:

Het Membership geeft mij niet alleen inzicht in mijn temperamentvolle dochter maar ook in mezelf. Ik kan op mijn eigen tempo de info zoeken die ik nodig heb of de live-uitzendingen herbekijken. Als ik informatie zoek rond een bepaald topic kan ik die steeds terug vinden in het Membership. Staat er niet wat ik nodig heb, dan stel ik de vraag aan Kathleen en krijg ik advies gericht op mijn situatie. Elke  maanden heb ik een persoonlijk gesprek gekoppeld aan een reading. Zo kan ik dieper opeen bepaalde situatie ingaan. Steeds krijg ik adviezen die gericht zijn op mijn gezin, concrete handgrepen die wèl werken.

J.E.

It takes a village to raise a child!

In het Membership sta ik voor je klaar om JOU te ondersteunen om eindelijk die moeder te worden die jij graag wil zijn.
Daarnaast zijn er ook andere mama’s en papa’s klaar om jou te helpen met hun tips en tricks. Dat is de kracht van dit membership! Ondersteuning, begrip en respect. Stap voor stap, op jouw tempo stellen we een rugzak vol tools samen. Deze tools bieden jou en jouw kind concrete ondersteuning in het ouderschap.
Met het Membership wil ik jou niet alleen steunen in het ouderschap, ik ben ook een luisterend oor en helpende hand bij jouw persoonlijke ontwikkeling.
Die twee gaan namelijk hand in hand. Op die manier kan jij eindelijk de moeder zijn die jij zo graag voor je kinderen wil zijn.

Het Miracle Mother Membership:

Ik ben Kathleen, opvoedexpert en ervaringsdeskundige voor ouders van temperamentvolle peuters en kleuters. Als mama van een identieke tweeling (°2009) worstelde ik met de opvoeding van mijn dochters. De ‘klassieke’ opvoedmethoden werkten niet of nauwelijks. Dagelijkse strijd, tig driftbuien, en elke dag een hoop gedoe … ik had mij het ouderschap helemaal anders voorgesteld… 
Tot ik de opvoeding op een andere manier aanpakte: vanuit de noden en behoeften van elke dochter. Ik leerde kijken naar wat mijn dochters nodig hebben en op welke manier ik als mama ze daarin kan ondersteunen.
Dit was de ommekeer in het ouderschap: weinig tot geen driftbuien, eindelijk rust, en ik kreeg meer energie en zelfvertrouwen.
Ik zie veel ouders ploeteren en worstelen met de opvoeding, je wil graag de perfecte mama zijn en het ouderschap had jij je ook anders voorgesteld. Een aantal jaar geleden nam ik het besluit om andere ouders te ondersteunen in hun zoektocht. Het is mijn missie om jou te begeleiden in het ouderschap zodat jouw kind opgroeit tot een volwassene, die leeft vanuit zijn talent en temperament met een rugzak vol tools, om het leven te leven en zijn dromen waar te maken EN ervoor te zorgen dat jij ook kan genieten van het ouderschap en eindelijk de mama kan zijn die je zo graag wil zijn. Ik geniet NU van het ouderschap, samen schrijven we grappige, ontroerende en vooral geweldige verhalen met ons gezin. Dat gun ik jou ook!

Kathleen Coppieters

Aanbod Membership:

Je kan kiezen tussen 2 formules.

MMM original

Membership Original:

 • Investering: 37 euro/maand.
 • 3 online cursussen: ochtendritueel, avondritueel, driftbuien.
 • 2 wekelijks live rond bepaald topic + kans om vragen te stellen.
 • Elke zondag een aandachtspunt om die week mee aan de slag te gaan.
 • Elke week tune ik in om te kijken waar jij tegenaan liep en help ik jou verder.
 • Gezamelijke Facebookgroep.
 • Korting op andere producten uit het aanbod.
 • Downloads, scripts, cheat sheets over diverse onderwerpen7
MMM premium

Membership Premium:

 • Investering: 57 euro/maand
 • Alles van Original 

EN

 • Elke 2 maanden een reading + individuele coachcall van 45min. (waarde 147€)

Ik zou je graag willen bedanken voor de interventie. Als alleenstaande mama is het niet eenvoudig om een energieke 4-jarige kleuter met sterke wil op te voeden. Iedereen geeft goedbedoelde raad, het internet staat vol tips maar ik zag door de bomen het bos niet meer en werd hier heel onzeker van. Ik voelde mij als ouder dan ook enorm tekort schieten. Bij jou vond ik eindelijk een klankbord, zonder oordeel. Je luisterde naar mijn twijfels en mijn behoeftes. Je vond pijnpunten en met concrete tips konden wij (zowel ik als mijn dochter) aan het werk gaan. Iemand die in alle openheid kijkt naar mijn dochter. Ik heb geleerd om écht te verbinden met mijn dochter en de tijd te nemen om te luisteren. We zoeken nu samen naar oplossingen voor problemen. Het was een plezier om de creatieve, probleemoplossende kant van mijn dochter te ontdekken! Bedankt Kathleen om ons te ondersteunen en de rust in ons mini gezinnetje te laten terugkeren!

G.O.

Er bestaat geen MAGISCH opvoedpilletje, wel een MAGISCH membership!

In plaats van crisis naar crisis te gaan, met alle gedoe en frustraties, leer je al doende hoe jij in balans blijft. Dit bespaart jou een hoop energie!