De handleiding van je kind

Ontvang concrete adviezen die wèl werken omdat ze afgestemd zijn op wie je kind is en wat je kind nodig heeft.

Wil jij de handleiding die zorgt voor:

 • Rust in huis
 • Een gezellig gezin
 • Adviezen die wèl werken
 • Zelfvertrouwen in de opvoeding
 • Een goede mama zijn
Kathleen Coppieters
 •  H oe zou het voor je zijn als jij weet waarom je kind een driftbui krijgt of ‘lastig’ is? Gedaan met die emotionele uitbarstingen die jou ontzettend veel energie kosten.
 • Hoe zou het voor je zijn als je kind wèl ‘dag’ zegt als er bezoek langskomt of als jij op visite gaat? Het verstoppen tussen jouw benen, het hangerig zijn is voorgoed verleden tijd. Nu kan jij genieten van een heerlijke babbel, net wat je nodig had om weer op te laden.
 • Je kent je kind als geen ander. Je zit het aankomen wanneer je kind dreigt te ontploffen en je weet precies hoe je kan handelen om een driftbui te voorkomen.
 • Hoe zou het voor jou voelen als jij weer de avonden voor jezelf had? Je weet precies wat je kind nodig heeft om het zonder morren rustig in slaap te laten vallen. 
 • Boodschappen doen met je kind? Geen enkel probleem! Het helpt zelfs mee en blijft flink bij jou. Zo zijn jullie in een mum van tijd klaar om samen naar huis te gaan en heb je nog tijd om leuk te spelen met je kind.

Lijkt dit een droom voor jou?

Die kan waarheid worden! Al meer dan 5 jaar help ik mama’s van temperamentvolle peuters en kleuters om de mama te worden die ze graag willen zijn. Sinds 2 jaar heb ik mij gespecialiseerd in het maken van de handleiding van kinderen. Daarover schrijf ik momenteel ook een boek dat in 2023 uitgegeven wordt.
Dit zijn enkele reacties van ouders:

Ik vind het super boeiend om te lezen en ik zie veel dingen die kloppen. Bij mijn zoon lijkt het alsof je hem al hebt bezig gezien en dat strookt met ’t feit dat hij nog maar een kleuter is en dus nog niet zo gevormd is door de maatschappij en zijn opvoeding. 

Katrien Depoorter - Journaliste

Wauw, idd heel krachtig deze handleiding & echt mooie bevestiging van hoe ik mijn zoon ken en ook aanvoel. Vroeg me af of je er ook voor volwassene maakt? Lijkt me interessant om van ons allen in het gezin te hebben.

Kim DK

Als je steeds hetzelfde doet in de opvoeding, is er meer en meer frustratie van jou en zijn er meer en meer driftbuien van je kind. Dat kan anders en ik ga je tonen hoe je dat doet. Dus als jij er klaar voor bent om de opvoeding echt anders aan te pakken, dan ben je hier op de juiste plek.

Wat nu als ik jou vertel wie je kind is en wat jouw kind nodig heeft in de opvoeding? Geen zoveelste goede raad maar een grondige analyse van JOUW kind zodat jij meteen die concrete handgrepen hebt die wèl werken. Elk kind is uniek. Zo krijgt het ene kind een driftbui als het  allemaal te veel is en het andere kind doet lastig telkens het iets nieuws moet aanleren. Als jij als ouder weet waarom je kind lastig is of een driftbui heeft, dan kan je er iets aan doen. Ik leg jou stap voor stap uit wie je kind is en wat je kind nodig heeft. Zo heb jij meteen de handleiding van jouw kind!

De meeste adviezen werken NIET omdat ze niet afgestemd zijn op jouw kind, op wat jouw kind nodig heeft. De handleiding combineer ik steeds met een reading zodat jij meteen de adviezen in huis die wèl werken, juist omdat ze afgestemd zijn op jouw kind en wat jouw kind nodig heeft!

Wie ben ik?

In 2009 werd ik mama van een identieke tweeling. Vol goede moed wilde ik de perfecte mama zijn, op de roze wolk bleef ik maar even want het was al snel duidelijk: mij dochters hebben allebei een pittig karakter en een duidelijk sterke wil. Zelfs als baby lieten ze dit al duidelijk merken. In de peutertijd ging het van kwaad naar erger. De ene driftbui volgde de andere op. Wat voor de ene dochter werkte, had voor de andere dochter totaal geen effect. Het leuke en liefdevolle gezin waar ik zo naar verlangde was verder weg dan ooit.

Kathleen Coppieters

In een impulsieve bui ging ik in avondschool opnieuw studeren over natuurlijke gezondheidszorg. In deze opleiding kreeg ik tools en inzicht in wie mijn dochters zijn en wat ze nodig hebben en dit paste ik toe in de opvoeding. Binnen de 3 maanden slaagde ik erin de handleiding van mijn dochters te maken. De ultieme gebruiksaanwijzing die ik gewenst had bij de geboorte en die mij nu gaf waar ik eindelijk naar verlangde: rust in huis en een leuke mama zijn. Ik vond zelfs de moed om alle geldende regels over opvoeden op de schop te nemen, evenals de ongevraagde adviezen van anderen.

Ondertussen ontwikkelde ik een eigen systeem om in heel korte tijd de handleiding van een kind te maken. 

Ik geniet nu van het ouderschap en dat gun ik jou ook! Een leuke relatie met je kind, samen avonturen beleven het is allemaal mogelijk! Ook voor jou. 

‘Ik heb 2 zonen. Wat voor de ene zoon werkt, werkt niet voor de andere en vice versa. Er was steeds ruzie in ons gezin en dat frustreerde mij enorm. Ik raakte uitgeput en wist niet goed meer wat ik kon doen om de driftbuien te verminderen. Kathleen maakte de handleiding van mijn kinderen. Daarbij gaf ze mij ook adviezen hoe ik die handleidingen op elkaar kon afstemmen. Ik geloofde er eerst niet in, was een beetje sceptisch. Tijdens ons online gesprek kreeg ik waardevolle inzichten in wie mijn zonen zijn en wat mijn zonen nodig hebben. Nu ben ik blij dat ik de handleiding heb, ze zijn echt een houvast in de opvoeding.’

Annelies DG

Ben je er klaar voor om de geweldige mama te zijn die je altijd al had willen zijn?

Vraag dan de handleiding van je kind! Zo krijg jij terug grip op je kind EN heb jij meteen een stevige basis voor de ontwikkeling van je kind!

De handleiding combineer ik steeds met een reading zodat jij meteen de adviezen in huis hebt die wèl werken, juist omdat ze afgestemd zijn op jouw kind en wat jouw kind nodig heeft!

Met de handleiding van je kind weet jij precies:

Handleiding van je kind

 

  • Waarom je kind een driftbui krijgt of ‘lastig’ is zodat
  • Jij de concrete adviezen in handen hebt die ervoor zorgen
  • Dat jij tijdig kan tussenkomen om te voorkomen dat je kind een driftbui krijgt of gaat doordrammen.

✅ Die handleiding is de basis voor de opvoeding van je kind. Deze handleiding kan je aanvullen naarmate je kind ouder wordt en dus zelfstandiger wordt. De noden en behoeften van je kind blijven dezelfde, de situatie, ervaringen en mogelijkheden zijn anders.

Wat is de investering?

Ik weet wat ik geïnvesteerd heb om de handleiding van mijn dochters te ontdekken. Dan heb ik het niet alleen over geld 😉. Als je de handleiding van je kind hebt en het stappenplan uitvoert, dan is er binnen de maand opnieuw rust in huis en zijn er minder driftbuien. 

Hoeveel is het jou waard om eindelijk RUST in huis te hebben?

Hoeveel is het jou waard dat jij meer energie hebt omdat er geen strijd meer is met je kind? 

Ik doe het werk voor jou, ik vertel jou exact wie je kind is, waarom je kind driftbuien krijgt. Dat kost jou alvast een hoop energie en frustraties om het zelf uit te zoeken! 

Handleiding MET gesprek

🍀 De handleiding (PDF) van je kind: wie is je kind, wat heeft je kind nodig om rustig te worden? Wat zorgt voor driftbuien of lastig gedrag?
🍀 Reading op je kind. Met deze reading maak ik contact met je kind op een energie niveau. Zo krijg ik inzichten door en die vertaal ik in concrete adviezen naar jou toe. Deze adviezen werken wèl omdat ze afgestemd zijn op je kind.
🍀Stap voor stap plan voor de opvoeding van jouw kind. Een plan van aanpak voor minder driftbuien of lastig gedrag!
🍀 Online gesprek gedurende 45 minuten. Samen overlopen we de handleiding van je kind en kan je mij persoonlijk jouw vragen stellen en doe ik een verdere reading op jouw kind.
🍀 De handleiding (PDF) en opname van ons gesprek krijg je per mail, zo heb je steeds een houvast en kan je alles rustig nalezen.

Handleiding ZONDER gesprek

🍀 De handleiding (PDF) van je kind: wie is je kind, wat heeft je kind nodig om rustig te worden? Wat zorgt voor driftbuien of lastig gedrag?
🍀 Reading op je kind. Met deze reading maak ik contact met je kind op een energie niveau. Zo krijg ik inzichten door en die vertaal ik in concrete adviezen naar jou toe. Deze adviezen werken wèl omdat ze afgestemd zijn op je kind.
🍀Stap voor stap plan voor de opvoeding van jouw kind.
Een plan van aanpak voor minder driftbuien of lastig gedrag!
🍀 Een video 
waarbij ik de handleiding van jouw kind overloop en bespreek.

🍀 De handleiding (PDF) en video krijg je per mail. 

Opgelet: heb je nadien nog vragen of wens je bijkomende uitleg, dan is de investering voor dit gesprek 150 euro. Ik beantwoord GEEN vragen per mail.

 

Hoe zou het zijn voor je als:

 • Je terug controle zou hebben over het gedrag van je kind zodat je kind geen driftbui meer krijgt?
 • Je zonder vrees op een uitbarsting van je kind naar de winkel kan gaan zodat je je weer eens niet hoeft te schamen voor het gedrag van je kind?
 • Je zonder schreeuwend kind een speeltuin kan verlaten zodat je geen ongevraagde adviezen of opmerkingen van anderen zou krijgen?
 • Je kind flink luistert zonder die eeuwige strijd, waardoor je nadien niet vol schuldgevoelens zit omdat je weer eens bent uitgevlogen op je kind?

Dit is mogelijk met de handleiding en het bijhorende stappenplan!

Als alleenstaande mama is het niet eenvoudig om een energieke 4-jarige kleuter met sterke wil op te voeden. Mijn dochter kan eigenzinnig en tegendraads zijn, wat zich uit in koppig gedrag en diva-crisissen. Straffen en belonen werkt niet bij haar. Het internet staat vol tips maar ik zag door de bomen het bos niet meer. Bij Kathleen vond ik eindelijk een klankbord. Iemand die zonder oordelen luistert naar mijn behoeftes en twijfels. Nu heb ik de handleiding van mijn kind. Zo begrijp ik nu het gedrag van mijn dochter, waarom ze een driftbui heeft. Ik leerde manieren om samen met mijn dochter naar oplossingen te zoeken. Eindelijk is de rust in ons mini-gezinnetje teruggekeerd.

Gerd O.

Concreet ontvang je:

Handleiding MET gesprek

🍀 De handleiding (PDF) van je kind: wie is je kind, wat heeft je kind nodig om rustig te worden? Wat zorgt voor driftbuien of lastig gedrag?
🍀 Reading op je kind. Met deze reading maak ik contact met je kind op een energie niveau. Zo krijg ik inzichten door en die vertaal ik in concrete adviezen naar jou toe. Deze adviezen werken wèl omdat ze afgestemd zijn op je kind.
🍀Stap voor stap plan voor de opvoeding van jouw kind. Een plan van aanpak voor minder driftbuien of lastig gedrag!
🍀 Online gesprek gedurende 45 minuten. Samen overlopen we de handleiding van je kind en kan je mij persoonlijk jouw vragen stellen en doe ik een verdere reading op jouw kind.
🍀 De handleiding (PDF) en opname van ons gesprek krijg je per mail, zo heb je steeds een houvast en kan je alles rustig nalezen.

Handleiding ZONDER gesprek

🍀 De handleiding (PDF) van je kind: wie is je kind, wat heeft je kind nodig om rustig te worden? Wat zorgt voor driftbuien of lastig gedrag?
🍀 Reading op je kind. Met deze reading maak ik contact met je kind op een energie niveau. Zo krijg ik inzichten door en die vertaal ik in concrete adviezen naar jou toe. Deze adviezen werken wèl omdat ze afgestemd zijn op je kind.
🍀Stap voor stap plan voor de opvoeding van jouw kind.
Een plan van aanpak voor minder driftbuien of lastig gedrag!
🍀 Een video 
waarbij ik de handleiding van jouw kind overloop en bespreek.

🍀 De handleiding (PDF) en video krijg je per mail. Zo heb je steeds een houvast.

Opgelet: heb je nadien nog vragen of wens je bijkomende uitleg, dan is de investering voor dit gesprek 150 euro. Ik beantwoord GEEN vragen per mail.

 

FAQ

Het is een keuze. Hoe belangrijk is het voor jou dat je kind minder driftbuien heeft, doordramt of lastig gedrag vertoont? Als het belangrijk genoeg is dan zou ik er tijd voor vrijmaken. Op korte termijn gaat dit je tijd besparen want je hoeft niet meer te strijden met je kind, ruzie te maken. Dat kost jou en je kind veel energie, energie die je dan kan besteden aan de dingen die jij leuk vindt.

De handleiding van je kind is voor jou en om jou te helpen weer een gezellig gezin te hebben. Daar wordt jouw partner ook blij mee – happy wife, happy life, toch? Hoe je het ook draait of keert, er is weer tijd voor jullie, omdat jouw zoon of dochter minder tijd en energie van jou vraagt. Je partner is blij dat er weer rust is en jullie ook weer die belangrijke momenten samen kunnen hebben.

Weet jij hoeveel het jou kost, zowel op vlak van energie, tijd en geld, als je naar een psycholoog, kinderarts gaat met eventueel bijkomende medicatie? Als je die zaken allemaal optelt, dan is dat duur. Daarom is mijn oplossing fijn omdat je in één uur tijd weet waarom je kind een driftbui krijgt, doordramt of lastig gedrag stelt.

Neen hoor! De kennis over de handleiding bestaat al eeuwen. Sinds de opkomst van de moderne psychologie, denk maar aan Freud en Jung, is deze kennis een beetje in de vergetelheid geraakt. Socrates, de bekende Griekse arts stond mee aan de wieg van deze theorie en in de 4de eeuw vóór Christus. Toen was er zeker geen sprake van labels. Iedere persoon is uniek en iedereen heeft zijn persoonlijke handleiding net zoals iedereen een eigen DNA heeft.

De terugkoppeling gebeurt online via Zoom. Je krijgt via mail de uitnodiging voor de sessie. Deze online sessie kan je volgen op je laptop, tablet of gsm. De sessie wordt opgenomen en nadien naar jou doorgestuurd zodat je deze sessie nogmaals kan bekijken. Ik heb een betaalde versie van Zoom dus jouw gegevens zijn veilig.

Na onze online workshop krijg jij per mail de handleiding en het stappenplan toegestuurd. Dit gebeurt binnen de 5 werkdagen. Zo heb je steeds een houvast tijdens de opvoeding van je kind.

Bij het maken van de handleiding doe ik steeds een reading op je kind. Dit zorgt ervoor dat jij de adviezen krijgt die wèl werken omdat ze afgestemd zijn op je kind. Meer info over de reading kan je lezen via deze link.