De handleiding van je kind

Binnen de maand terug rust in jouw gezin met concrete, bewezen adviezen die wèl werken.

Ben jij de ouder die het gevoel heeft dat jouw kind een eigen handleiding heeft waar je geen grip op krijgt?
Ik snap jouw frustratie omdat je het gedrag van je kind niet begrijpt en je je machteloos voelt omdat de traditionele adviezen niet werken.

Wat als ik jou vertel dat er wèl een oplossing is?

Met mijn unieke aanpak, gecombineerd met een reading op je kind krijg je adviezen die wèl werken.

Resultaat: binnen de maand een positieve verandering zodat jij weer een blije en liefdevolle mama bent die een leuke band heeft met haar kind!

Kathleen Coppieters

Stop de strijd met je kind!

Je wil een fijne band met je kind, samen genieten en leuke dingen doen, maar hoe hard je ook je best doet, voor jouw gevoel is er altijd wel wat. Weer een driftbui, geruzie tussen broer en zus of je kind zegt ‘neen’ op alles en nog wat. Je hebt al vanalles geprobeerd: liefdevol, het gedrag negeren of dreigen dat je kind geen schermtijd mag als het niet mee werkt. Het werkt voor even of heeft het omgekeerde effect. Resultaat: het put je uit, maakt je onzeker en je voelt jezelf helemaal geen leuke ouder. Waarom gaat het bij jou zo moeizaam, bij de anderen lijkt de opvoeding zo makkelijk te gaan?

Hoe zou het voor je zijn als...

 • er weer een relaxte sfeer in huis is, waarbij de dagelijkse routines zoals ochtend- en avondritueel weer plezierig zijn in plaats van strijd?
 • jij een liefdevolle band hebt met jouw kind zonder te hoeven dreigen of straffen om jouw kind te laten luisteren?
 • je leuke uitstapjes kan maken, zonder dat er drama is wanneer het tijd is om naar huis te gaan?
 • je samen gezellig naar de winkel kan gaan zonder dat het eindigt in een driftbui?
 • je kind zonder gedoe stopt met schermtijd als je het vraagt?

Ontdek de handleiding van jouw kind!

Daarom heb ik ‘De handleiding van je kind’ voor jou. Ik geloof dat elk kind uniek is en een gerichte opvoeding verdient. Met de handleiding krijg jij geen standaard tips die misschien werken voor anderen. Jij krijgt concrete, op maat gemaakte adviezen die zijn afgestemd op wat jouw kind nodig heeft om goed te kunnen ontwikkelen. op o.a. emotioneel vlak.

De handleiding, gecombineerd met een reading op jouw kind, zorgen ervoor dat jij precies weet hoe je je kind kan ondersteunen en opvoeden.

Ik vind het super boeiend om te lezen en ik zie veel dingen die kloppen. Bij mijn zoon lijkt het alsof je hem al hebt bezig gezien en dat strookt met ’t feit dat hij nog maar een kleuter is en dus nog niet zo gevormd is door de maatschappij en zijn opvoeding. 

Katrien Depoorter - Journaliste

Wat ben je met de handleiding van jouw kind?

✅ De handleiding is de basis voor de opvoeding van je kind. Deze handleiding kan je aanvullen naarmate je kind ouder wordt en dus zelfstandiger wordt. De noden en behoeften van je kind blijven dezelfde, de situatie, ervaringen en mogelijkheden zijn anders.

✅Je hebt een verklaring voor het gedrag van je kind: je weet precies waarom het een driftbui krijgt, ‘lastig’ is of niet wil slapen, het moeilijk heeft om iets nieuws te leren enz. Met deze verklaring ben je je bewust van wat er echt speelt achter het gedrag van je kind zodat je er iets aan kan doen.

✅ Het uitproberen welke opvoedtruc je nu kan gebruiken om je kind te laten luisteren is voorgoed gedaan zodat jij meer energie hebt in plaats dat het jou energie kost.

✅ Je krijgt minimum 3 adviezen op basis van de handleiding en de reading EN een plan van aanpak  voor de opvoeding van jouw kind.

✅ Met de handleiding bouw jij een fijne band op met jouw kind, gebaseerd op begrip, vertrouwen en liefde.

Praktische informatie:

🍀 Voor ouders van peuters en kleuters (max 6 jaar).

🍀 De handleiding (PDF) van je kind: wie is je kind, wat heeft je kind NU nodig om goed te ontwikkelen op o.a. emotioneel gebied.

🍀 Reading op je kind. Met deze reading maak ik contact met je kind op energie niveau. Zo krijg ik inzichten door en die vertaal ik in concrete adviezen naar jou toe. Deze adviezen werken wèl omdat ze afgestemd zijn op je kind.

🍀Stap voor stap plan voor de opvoeding van jouw kind. Een plan van aanpak voor minder driftbuien, lastig gedrag beter slapen, optimale ontwikkeling.

🍀 Online gesprek gedurende 45 minuten. Samen overlopen we de handleiding van je kind en kan je mij persoonlijk jouw vragen stellen en doe ik een verdere reading op jouw kind.

🍀 De handleiding (PDF) en opname van ons gesprek krijg je per mail, zo heb je steeds een houvast en kan je alles rustig nalezen.

Investering: 147,- t.e.m. 1/5/24, nadien gaat de prijs omhoog

 • 00Dagen
 • 00Uren
 • 00Minuten

Wauw, idd heel krachtig deze handleiding & echt mooie bevestiging van hoe ik mijn zoon ken en ook aanvoel. Vroeg me af of je er ook voor volwassene maakt? Lijkt me interessant om van ons allen in het gezin te hebben.

Kim DK

Wie ben ik?

In 2009 werd ik mama van een identieke tweeling. Vol goede moed wilde ik de perfecte mama zijn, op de roze wolk bleef ik maar even want het was al snel duidelijk: mij dochters hebben allebei een pittig karakter en een duidelijk sterke wil. Zelfs als baby lieten ze dit al duidelijk merken. In de peutertijd ging het van kwaad naar erger. De ene driftbui volgde de andere op. Wat voor de ene dochter werkte, had voor de andere dochter totaal geen effect. Het leuke en liefdevolle gezin waar ik zo naar verlangde was verder weg dan ooit.

Kathleen Coppieters

In een impulsieve bui ging ik in avondschool opnieuw studeren over natuurlijke gezondheidszorg. In deze opleiding kreeg ik tools en inzicht in wie mijn dochters zijn en wat ze nodig hebben en dit paste ik toe in de opvoeding. Binnen de 3 maanden slaagde ik erin de handleiding van mijn dochters te maken. De ultieme gebruiksaanwijzing die ik gewenst had bij de geboorte en die mij nu gaf waar ik eindelijk naar verlangde: rust in huis en een leuke mama zijn. Ik vond zelfs de moed om alle geldende regels over opvoeden op de schop te nemen, evenals de ongevraagde adviezen van anderen.

Ondertussen ontwikkelde ik een eigen systeem om in heel korte tijd de handleiding van een kind te maken. 

Ik geniet nu van het ouderschap en dat gun ik jou ook! Een leuke relatie met je kind, samen avonturen beleven het is allemaal mogelijk! Ook voor jou. 

‘Ik heb 2 zonen. Wat voor de ene zoon werkt, werkt niet voor de andere en vice versa. Er was steeds ruzie in ons gezin en dat frustreerde mij enorm. Ik raakte uitgeput en wist niet goed meer wat ik kon doen om de driftbuien te verminderen. Kathleen maakte de handleiding van mijn kinderen. Daarbij gaf ze mij ook adviezen hoe ik die handleidingen op elkaar kon afstemmen. Ik geloofde er eerst niet in, was een beetje sceptisch. Tijdens ons online gesprek kreeg ik waardevolle inzichten in wie mijn zonen zijn en wat mijn zonen nodig hebben. Nu ben ik blij dat ik de handleiding heb, ze zijn echt een houvast in de opvoeding.’

Annelies DG

Ben je er klaar voor om de geweldige mama te zijn die je altijd al had willen zijn?

Vraag dan de handleiding van je kind! Zo krijg jij terug grip op je kind EN heb jij meteen een stevige basis voor de ontwikkeling van je kind!

De handleiding combineer ik steeds met een reading zodat jij meteen de adviezen in huis hebt die wèl werken, juist omdat ze afgestemd zijn op jouw kind en wat jouw kind nodig heeft!

Met de handleiding van je kind weet jij precies:

Handleiding van je kind

 

  • Waarom je kind een driftbui krijgt of ‘lastig’ is zodat
  • Jij de concrete adviezen in handen hebt die ervoor zorgen
  • Dat jij tijdig kan tussenkomen om te voorkomen dat je kind een driftbui krijgt of gaat doordrammen.

Als alleenstaande mama is het niet eenvoudig om een energieke 4-jarige kleuter met sterke wil op te voeden. Mijn dochter kan eigenzinnig en tegendraads zijn, wat zich uit in koppig gedrag en diva-crisissen. Straffen en belonen werkt niet bij haar. Het internet staat vol tips maar ik zag door de bomen het bos niet meer. Bij Kathleen vond ik eindelijk een klankbord. Iemand die zonder oordelen luistert naar mijn behoeftes en twijfels. Nu heb ik de handleiding van mijn kind. Zo begrijp ik nu het gedrag van mijn dochter, waarom ze een driftbui heeft. Ik leerde manieren om samen met mijn dochter naar oplossingen te zoeken. Eindelijk is de rust in ons mini-gezinnetje teruggekeerd.

Gerd O.

Concreet ontvang je:

Handleiding MET gesprek

🍀 De handleiding (PDF) van je kind: wie is je kind, wat heeft je kind nodig om rustig te worden? Wat zorgt voor driftbuien, lastig gedrag, slecht (in)slapen enz.?
🍀 Reading op je kind. Met deze reading maak ik contact met je kind op een energie niveau. Zo krijg ik inzichten door en die vertaal ik in concrete adviezen naar jou toe. Deze adviezen werken wèl omdat ze afgestemd zijn op je kind.
🍀Stap voor stap plan voor de opvoeding van jouw kind. Een plan van aanpak voor minder driftbuien, lastig gedrag, goed ochtend en avondritueel… !
🍀 Online gesprek gedurende 45 minuten. Samen overlopen we de handleiding van je kind en kan je mij persoonlijk jouw vragen stellen en doe ik een verdere reading op jouw kind.
🍀 De handleiding (PDF) en opname van ons gesprek krijg je per mail, zo heb je steeds een houvast en kan je alles rustig nalezen.

Kathleen Coppieters

FAQ

Het is een keuze. Hoe belangrijk is het voor jou dat je kind minder driftbuien heeft, doordramt of lastig gedrag vertoont? Als het belangrijk genoeg is dan zou ik er tijd voor vrijmaken. Op korte termijn gaat dit je tijd besparen want je hoeft niet meer te strijden met je kind, ruzie te maken. Dat kost jou en je kind veel energie, energie die je dan kan besteden aan de dingen die jij leuk vindt.

De handleiding van je kind is voor jou en om jou te helpen weer een gezellig gezin te hebben. Daar wordt jouw partner ook blij mee – happy wife, happy life, toch? Hoe je het ook draait of keert, er is weer tijd voor jullie, omdat jouw zoon of dochter minder tijd en energie van jou vraagt. Je partner is blij dat er weer rust is en jullie ook weer die belangrijke momenten samen kunnen hebben.

Weet jij hoeveel het jou kost, zowel op vlak van energie, tijd en geld, als je naar een psycholoog, kinderarts gaat met eventueel bijkomende medicatie? Als je die zaken allemaal optelt, dan is dat duur. Daarom is mijn oplossing fijn omdat je in één uur tijd weet waarom je kind een driftbui krijgt, doordramt of lastig gedrag stelt.

Neen hoor! De kennis over de handleiding bestaat al eeuwen. Sinds de opkomst van de moderne psychologie, denk maar aan Freud en Jung, is deze kennis een beetje in de vergetelheid geraakt. Socrates, de bekende Griekse arts stond mee aan de wieg van deze theorie en in de 4de eeuw vóór Christus. Toen was er zeker geen sprake van labels. Iedere persoon is uniek en iedereen heeft zijn persoonlijke handleiding net zoals iedereen een eigen DNA heeft.

De terugkoppeling gebeurt online via Zoom. Je krijgt via mail de uitnodiging voor de sessie. Deze online sessie kan je volgen op je laptop, tablet of gsm. De sessie wordt opgenomen en nadien naar jou doorgestuurd zodat je deze sessie nogmaals kan bekijken. Ik heb een betaalde versie van Zoom dus jouw gegevens zijn veilig.

Na onze online workshop krijg jij per mail de handleiding en het stappenplan toegestuurd. Dit gebeurt binnen de 5 werkdagen. Zo heb je steeds een houvast tijdens de opvoeding van je kind.

Bij het maken van de handleiding doe ik steeds een reading op je kind. Dit zorgt ervoor dat jij de adviezen krijgt die wèl werken omdat ze afgestemd zijn op je kind. Meer info over de reading kan je lezen via deze link.