De handleiding van je kind

Wil jij de handleiding die zorgt voor:

  • Rust in huis
  • Een gezellig gezin
  • Adviezen die wèl werken
  • Zelfvertrouwen in de opvoeding
  • Een goede mama zijn
Kathleen Coppieters

Opvoeden moet toch makkelijk kunnen?

Eerlijk? Had iemand jou verteld over hoe vermoeiend en frustrerend het ouderschap vaak is, dan was je er nooit aan begonnen. De driftbuien, lastig gedrag, niet luisteren, onhandelbaar, temperamentvol en dan vooral die eigen wil … Je had niet gedacht dat het ouderschap zò erg kon zijn. ‘s Avonds plof je doodmoe in de zetel, iets leuks voor jezelf doen, daar heb je de fut en energie niet meer voor. 

Stiekem vraag je je af of er iets mis is met je kind, want ja, je hebt al van alles geprobeerd en niets werkt of voor even… Lezen, webinars volgen of een online cursus kopen… je staat nog steeds even ver… 

Net nu jij een goede mama wil zijn, een mama die niet altijd roept en schreeuwt op haar kind. Je wil leuke dingen doen met je kind EN ‘s avonds nog de nodige energie hebben om te sporten en te wijnen met je vriendinnen of een lekker restaurantje met je partner. Momenteel kom je niet verder dan Netflix, en dan nog…

Herkenbaar? En ben jij daar he-le-maal klaar mee?

Herken je dit?

Ik ga je helpen, zoals ik al honderden andere ouders heb geholpen. Het komt allemaal goed!

Als je steeds hetzelfde doet in de opvoeding, is er meer en meer frustratie van jou en zijn er meer en meer driftbuien van je kind. Dat kan anders en ik ga je tonen hoe je dat doet. Dus als jij er klaar voor bent om de opvoeding echt anders aan te pakken, dan ben je hier op de juiste plek.

Wat nu als ik jou vertel wie je kind is en wat jouw kind nodig heeft in de opvoeding? Geen zoveelste goede raad maar een grondige analyse van JOUW kind zodat jij meteen die concrete handgrepen hebt die wèl werken. Elk kind is uniek. Zo krijgt het ene kind een driftbui als het  allemaal te veel is en het andere kind doet lastig telkens het iets nieuws moet aanleren. Als jij als ouder weet waarom je kind lastig is of een driftbui heeft, dan kan je er iets aan doen. Ik leg jou stap voor stap uit wie je kind is en wat je kind nodig heeft. Zo heb jij meteen de handleiding van jouw kind!

Wie ben ik?

In 2009 werd ik mama van een identieke tweeling. Vol goede moed wilde ik de perfecte mama zijn, op de roze wolk bleef ik maar even want het was al snel duidelijk: mij dochters hebben allebei een pittig karakter en een duidelijk sterke wil. Zelfs als baby lieten ze dit al duidelijk merken. In de peutertijd ging het van kwaad naar erger. De ene driftbui volgde de andere op. Wat voor de ene dochter werkte, had voor de andere dochter totaal geen effect. Het leuke en liefdevolle gezin waar ik zo naar verlangde was verder weg dan ooit.

Kathleen Coppieters

In een impulsieve bui ging ik in avondschool opnieuw studeren over natuurlijke gezondheidszorg. In deze opleiding kreeg ik tools en inzicht in wie mijn dochters zijn en wat ze nodig hebben en dit paste ik toe in de opvoeding. Binnen de 3 maanden slaagde ik erin de handleiding van mijn dochters te maken. De ultieme gebruiksaanwijzing die ik gewenst had bij de geboorte en die mij nu gaf waar ik eindelijk naar verlangde: rust in huis en een leuke mama zijn. Ik vond zelfs de moed om alle geldende regels over opvoeden op de schop te nemen, evenals de ongevraagde adviezen van anderen.

Ondertussen ontwikkelde ik een eigen systeem om in heel korte tijd de handleiding van een kind te maken. 

Ik geniet nu van het ouderschap en dat gun ik jou ook! Een leuke relatie met je kind, samen avonturen beleven het is allemaal mogelijk! Ook voor jou. 

Wat anderen over mij zeggen:

‘Ik heb 2 zonen. Wat voor de ene zoon werkt, werkt niet voor de andere en vice versa. Er was steeds ruzie in ons gezin en dat frustreerde mij enorm. Ik raakte uitgeput en wist niet goed meer wat ik kon doen om de driftbuien te verminderen. Kathleen maakte de handleiding van mijn kinderen. Daarbij gaf ze mij ook adviezen hoe ik die handleidingen op elkaar kon afstemmen. Ik geloofde er eerst niet in, was een beetje sceptisch. Tijdens ons online gesprek kreeg ik waardevolle inzichten in wie mijn zonen zijn en wat mijn zonen nodig hebben. Nu ben ik blij dat ik de handleiding heb, ze zijn echt een houvast in de opvoeding.’
A. DG.
Als alleenstaande mama is het niet eenvoudig om een energieke 4-jarige kleuter met sterke wil op te voeden. Mijn dochter kan eigenzinnig en tegendraads zijn, wat zich uit in koppig gedrag en diva-crisissen. Straffen en belonen werkt niet bij haar. Het internet staat vol tips maar ik zag door de bomen het bos niet meer. Bij Kathleen vond ik eindelijk een klankbord. Iemand die zonder oordelen luistert naar mijn behoeftes en twijfels. Nu heb ik de handleiding van mijn kind. Zo begrijp ik nu het gedrag van mijn dochter, waarom ze een driftbui heeft. Ik leerde manieren om samen met mijn dochter naar oplossingen te zoeken. Eindelijk is de rust in ons mini-gezinnetje teruggekeerd.
G.O.

Wat is de investering?

Ik weet wat ik geïnvesteerd heb om de handleiding van mijn dochters te ontdekken. Dan heb ik het niet alleen over geld 😉. Als je de handleiding van je kind hebt en hiermee werkelijk aan de slag gaat in de opvoeding, dan is er binnen de maand opnieuw rust in huis en zijn er minder driftbuien. Dat was keer op keer zo bij de andere ouders.

De investering bedraagt 247 euro.  

Dat is echt een koopje als er daarmee rust in huis komt, je kind minder driftbuien heeft en jij meer energie.
Ik doe het werk voor jou, ik vertel jou exact wie je kind is, waarom je kind driftbuien krijgt. Dat kost jou alvast een hoop energie en frustraties om het zelf uit te zoeken!

Voor dit bedrag ontvang je:

FAQ

Het is een keuze. Hoe belangrijk is het voor jou dat je kind minder driftbuien heeft, doordramt of lastig gedrag vertoont? Als het belangrijk genoeg is dan zou ik er tijd voor vrijmaken. Op korte termijn gaat dit je tijd besparen want je hoeft niet meer te strijden met je kind, ruzie te maken. Dat kost jou en je kind veel energie, energie die je dan kan besteden aan de dingen die jij leuk vindt.

Al eens nagedacht hoeveel het jou kost, zowel op vlak van energie, tijd en geld, als je naar een psycholoog, kinderarts gaat met eventueel bijkomende medicatie? Als je die zaken allemaal optelt, dan is dat duur. Daarom is onze oplossing fijn omdat je in één uur tijd weet waarom je kind een driftbui krijgt, doordramt of lastig gedrag stelt.

Neen hoor! De kennis over de handleiding bestaat al eeuwen. Sinds de opkomst van de moderne psychologie, denk maar aan Freud en Jung, is deze kennis een beetje in de vergetelheid geraakt. Socrates, de bekende Griekse arts stond mee aan de wieg van deze theorie en in de 4de eeuw vóór Christus. Toen was er zeker geen sprake van labels. Iedere persoon is uniek en iedereen heeft zijn persoonlijke handleiding net zoals iedereen een eigen DNA heeft.

De workshop is online via Zoom. Je krijgt via mail de uitnodiging voor de sessie. Deze online sessie kan je volgen op je laptop, tablet of gsm. De sessie wordt opgenomen en nadien naar jou doorgestuurd zodat je deze sessie nogmaals kan bekijken.

Na onze online workshop krijg jij per mail de handleiding en het stappenplan toegestuurd. Dit gebeurt binnen de 5 werkdagen. Zo heb je steeds een houvast tijdens de opvoeding van je kind.