Wacht nog even, ik heb nog iets leuks voor jou !

Je aanmelding voor de online masterclass is gelukt. Ik vind het geweldig dat je erbij bent! Binnen de 10 minuten ontvang je van mij een mail met de link voor je deelname.

Na de masterclass weet jij wat jouw kind nodig heeft om zonder strijd én op tijd naar bed te gaan zodat je liefdevol de dag met je kind kan afsluiten 🥰.

Als dank voor je aanmelding heb ik iets speciaals voor jou. Toegang tot een online bundel voor het allerlaagste bedrag:

‘Sterrenstofmomenten
met je kind’
(normaal 55,- nu 11,-)

🍀 3 leuke ontspanningsoefeningen om samen met je kind te doen (video met stap voor stap uitleg).
🍀 2 geleide meditaties/visualisaties voor (kleine) kinderen om het inslapen te bevorderen (mp3 max 10min. per meditatie).
🍀 Twinkeltijd: magische vertelmomenten met je kind. Vertelkaart en checklist met inspirerende vragen om samen de dag te overlopen.

Want lieve ouder,

Jij kijkt ook uit naar een moment van rust na een drukke dag. Tijd voor jezelf, samen iets leuks doen met je partner of met een vriendin. 

Voor ouders die van het avondritueel een gezellig moment willen maken om samen met hun kind de dag liefdevol af te sluiten is er de online bundel ‘Sterrenstofmomenten met je kind‘.

  • 00Minuten
  • 00Seconden
Kathleen Coppieters

Dit cadeau geldt alleen NU en is exclusief voor jou als deelnemer aan de masterclass voor het allerlaagste bedrag.

Een leuk avondritueel met je kind zorgt ervoor dat:

De wil is er absoluut, maar tijd en de nodige aandacht zijn vaak lastig in de avondrush.

‘Sterrenstofmomenten met je kind’ zorgt ervoor dat jouw kind op een speelse manier leert ontspannen EN dat jij op een leuke manier de dag kan afsluiten samen met je kind.🤗

INCLUSIEF

✔ 3 korte video’s met een ontspanningsoefening om samen met je kind te doen. Ik leg de oefening stap voor stap uit en dan is het aan jullie! Jij bepaalt zelf hoelang je de oefening doet met je kind.

✔ 2 geleide meditaties/visualisaties voor (kleine) kinderen. Deze meditaties (max 10 min) worden begeleid door zachte achtergrondmuziek die je kind tot rust brengt en het inslapen bevordert. Je kan deze meditaties gewoon op je telefoon afspelen.

✔ Twinkeltijd: een vertelkaart met inspirerende vragen om de dag van je kind te overlopen. Welke emoties, gevoelens spelen er NU nog? Als je daarover kan babbelen met je kind zorgt dat voor rust in het hoofd en dus sneller inslapen. Zo’n gesprekje hoeft max 5 min te duren.

Meld je nu aan voor de éénmalige introductieprijs van 11 euro.

  • 00Minuten
  • 00Seconden

Je hebt tot hier gelezen

… omdat je het beu bent om ‘s avonds nog uuuuren met je kind bezig te zijn tot het eindelijk slaapt. Samen liefdevol en gezellig de dag afsluiten, een leuke band met je kind zodat jij ook kan genieten van jouw avond.

De verschillende oefeningen, meditaties en het fijne gesprek jan je inplannen in het avondritueel wanneer dat het beste voor je uitkomt. 
Als je bewust tijd vrij maakt voor je kind, dan verloopt het inslapen des te makkelijker. Dat hoeft niet lang te zijn en laat dit pakket jou ondersteunen in het avondritueel.


Geniet van dit gezellige moment met je kind!