Aanbod

Ik geloof dat iedereen kan opvoeden. Al voelt dat misschien voor jou anders aan in de dagelijkse praktijk.
De uitdagingen waarmee je als ouder soms te kampen hebt, kunnen heel uiteenlopend zijn. De spanningen tussen het ouderschap en het werk vragen veel van jou en je kind. De druk om het goed te doen ligt hoog.
De rust in het gezin is soms ver te zoeken. Je kind is tegendraads en werkt moeilijk mee.

Kathleen Coppieters

Als opvoedexpert begeleid ik ouders van peuters en kleuters in de opvoeding. Op basis van het temperament van je zoon of dochter geef ik jou concrete adviezen, gebaseerd op jouw specifieke situatie.

Ik leer jou hoe jij je zoon of dochter beter begrijpt en wat je kind nodig heeft. Op deze manier is er minder gedoe en komt er terug rust in het gezin, een positieve sfeer.

Insight inside - reading

Consult

Uitgebreid samenwerken

Inzicht in wat je kind nodig heeft?
Een reading geeft het.

De dagelijkse worstelingen in de opvoeding laten je twijfelen als ouder, of je het wel goed doet, of het wel goed is voor de opvoeding van je zoon of dochter. Je wil het beste voor je kinderen. Als je merkt dat het niet lukt, dan probeer je iets anders. Soms werkt het even, dikwijls helemaal niet.

Dan is het ideaal om een reading te laten doen. Op die manier krijg je als ouder inzicht in hetgeen er nu speelt bij jou en je kind.

Zit je met je handen in het haar over de opvoeding van je zoon of dochter?

Voel je dat je kind iets nodig heeft en weet je niet goed hoe je er zelf kan aan beginnen?

Dan kan een 1 op 1 consult jou al de nodige handgrepen geven om de basis te leggen, om terug rust te creëren waar jullie als gezin naar verlangen.

Tijdens een 1 op 1 consult gaan we samen 4 uur aan de slag, opgesplitst in 2 delen en er zijn verschillende opties mogelijk, afhankelijk van jouw behoefte.

In mijn 1 op 1 coachingstraject help ik jou in 4 maanden de basis van de opvoeding stevig neer te zetten.
Aan de hand van het temperament van je kind leer ik jou wat je kind nodig heeft en hoe jij je kind kan ondersteunen.