Yes! Je bent erbij!

Je inschrijving voor de challenge driftbuien is gelukt! Binnenkort krijg je hier meer informatie over in je inbox. Check ook je spam!

Zin in een Miracle Mom experience?

Boek mij als jouw persoonlijke nanny gedurende 4 dagen!

Ik ga tijdens de challenge week kennis met je delen over driftbuien en hoe je aan de hand van die driftbuien de handleiding of gebruiksaanwijzing 🤗 van je kind kan maken. 

Mijn doel: zo snel mogelijk RUST in huis zodat jij een leuke mama kan zijn van het gezelligste gezin!

Kathleen Coppieters

Hoe kan ik jou het beste ondersteunen tijdens de challenge?

Dat was de vraag die ik mij stelde. Want ik gun het jou zo om van het moederschap te genieten en samen met je kind (eren) leuke avonturen te beleven.

Als jonge ouder heb je weinig tijd en wil je SNEL oplossingen voor de problemen.

Met de  Miracle Mom Experience is dat perfect mogelijk. Wil jij weten wat dat is? Lees dan snel verder!

Voor deze Miracle Mom Experience heb ik slechts 20 plekjes vrij - wees er snel bij!

Wil jij graag persoonlijke coaching gedurende 4 dagen?

Tijdens de eerste vier dagen van de challenge ben ik jouw persoonlijke  nanny. Elke ochtend zit ik in je mailbox met een persoonlijke audio boodschap en vertel ik jou hoe jij die dag het meeste haalt uit de challenge. Ik vertel jou wat belangrijk is voor jouw kind zodat er snel terug rust komt in het gezin en jij die concrete adviezen hebt die wèl werken.

Wil jij NU al concrete adviezen voor je kind?

Ontvang meteen de basis en heb een stevig fundament van de gebruiksaanwijzing van je kind.

🍀 Je weet wat je kan doen als je kind dreigt te ontploffen zodat het rustig blijft.

🍀 Je weet hoe je met het claimend gedrag van je kind kan omgaan.

🍀 Je weet hoe jij de emotionele uitbarstingen van je kind kan voorkomen.

Tijdens de challenge kan jij deze basis verder aanvullen met de dagelijkse audio coaching EN de herkenbare voorbeelden in de video van de dag. 

Ik vind het super boeiend om te lezen en ik zie veel dingen die kloppen. Bij Leo lijkt het alsof je hem al hebt bezig gezien en dat strookt met ’t feit dat hij nog maar een kleuter is en dus nog niet zo gevormd is door de maatschappij en zijn opvoeding. En Renée haar gevoeligheid, ja, dat is ook de nagel op de kop. Eigenlijk quasi alles in de tekstjes van Leo en Renée klopt (het talmen van Renée, haha, wij worden er soms gek van!). En het verbaast me dat zichzelf hoge eisen opleggen iets is wat in een mens zit, ik dacht dat dat aangeleerd was, iets wat ze kopiëren van anderen. Heel interessant! .
Katrien Depoorter
Journaliste Het Laatste Nieuws

Stel jouw persoonlijke vragen in de Miracle Mom Q&A

Tijdens deze Q&A – exclusief voor de Miracle Mom deelnemers – mag je mij al jouw persoonlijke vragen stellen over het lastig gedrag of driftbuien van je zoon of dochter. Kan je er niet live bij zijn? Geen probleem! Stuur mij op voorhand jouw vragen toe en ik beantwoord ze tijdens deze Q&A.

Elke deelnemer ontvangt sowieso de replay.

Deze exclusieve Q&A gaat door via Zoom op dinsdag 9 mei om 20u.

Voor deze Miracle Mom Experience heb ik slechts 20 plekjes vrij - wees er snel bij!

Je kan NU Miracle Mom worden

Voor slechts 19 euro

✅ 4 dagen persoonlijke audio coaching, afgestemd op JOUW kind.

✅ NU al concrete adviezen voor je kind zodat er meteen rust in huis is.

✅ Toegang tot de exclusieve Miracle Mom Q&A op 9 mei. (met replay).

FAQ

Wat is de investering om deel te nemen aan de Miracle Mom Experience?

De investering bedraagt 19 euro.

Hoe lang krijg ik audio coaching?

De eerste 4 dagen van de challenge ontvang je ‘s morgens een persoonlijke audio coaching in je mailbox. Deze coaching is gericht op wat jouw kind nodig heeft om rustig te worden en rustig te blijven.

Ik kan niet bij de Q&A zijn, wat dan?

Als je niet bij de Q&A kan zijn, dan krijg je de replay. Iedereen krijgt de replay. Je kan op voorhand jouw vragen stellen aan mij en dan beantwoord ik die tijdens de Q&A.

Hoe ziet de Miracle Mom Experience eruit?
  1. Je ontvangt binnen de vijf werkdagen na betaling al de basis van de handleiding van je kind. Met deze basis heb jij meteen inzicht waarom je kind lastig is of driftbuien krijgt. Tijdens de challenge kan je deze basis verder aanvullen met concrete adviezen aan de hand van de audio coaching en de video van die specifieke dag.
  2. Je ontvangt gedurende 4 dagen een persoonlijke audio boodschap. In deze boodschap vertel ik jou wat die dag belangrijk is voor jouw kind en welke adviezen jij kan toepassen.
  3. Je hebt toegang tot de live Q&A waar je mij al je vragen kan stellen.
Wanneer is de live Q&A?

De live Q&A gaat door op dinsdag 9 mei om 20u. Zo heb jij tussen de challenge en de live Q&A tijd om te oefenen en adviezen uit te proberen.

Is dit enkel voor peuters?

Neen hoor! De handleiding maken gaat voor iedereen. Ik werk voornamelijk met peuters en kleuters omdat deze doelgroep nog maar weinig sociale vaardigheden hebben aangeleerd en nog niet gevormd zijn door de maatschappij. Ik kan van iedereen de handleiding maken.

Wat als ik meerdere kinderen heb?

Als je meerdere kinderen hebt, dan vraag je voor elk kind deze Miracle Mom Experience aan. Per kind krijg je dan een aparte audio coaching tijdens de challenge. Je ontvangt ook per kind de persoonlijke adviezen EN ik vertel je op welke manier je deze kan integreren. Stel dat het ene kind rust nodig heeft en het andere juist nieuwe prikkels om geen lastig gedrag te vertonen, dan vertel ik jou hoe jij dit kan oplossen zodat er terug rust is in het gezin.

Heb je een andere vraag?

Contacteer mij dan via kathleen@opvoedeninverbinding.be of vul het contactformulier in via deze link.