Back to school!

Ontvang concrete adviezen die afgestemd zijn op wie je kind is en wat je het nodig heeft voor een goede start op school

Gaat jouw kind (opnieuw) naar school en wil je graag adviezen voor jou EN een plan van aanpak voor de juf/meester? Lees dan verder!

Hoe leuk zou het zijn als

🍀 Jij als ouder weet op welke manier jij jouw kind het best kan ondersteunen zodat je zoon of dochter graag naar school gaat EN er zich goed voelt?
🍀 Jij een plan van aanpak voor de juf/meester kan meegeven zodat jouw kind ook in de klas een juiste begeleiding krijgt?

Voor jou als ouder

❤ Stel dat jouw kind tijd nodig heeft om zich aan te passen aan de school. Dit kan de juf/meester zijn, de nieuwe klas, kinderen, omgeving, nieuwe structuur… Jouw zoon of dochter kan dit uiten in het volgende gedrag: 

  • in zichzelf gekeerd zijn,
  • niets zeggen de hele dag,
  • een driftbui aan de schoolpoort,
  • wiebelen op de stoel,
  • continu knuffels vragen aan jou of de juf/meester,
  • driftbui in de klas, vechtpartijen op de speelplaats.

👉 Hoe kan jij je kind ondersteunen zodat het zich goed voelt op school, makkelijk vriendjes maakt, sociale vaardigheden aanleert en de leerdoelstellingen haalt?

Voor jou de juf/meester

❤ Hoe leuk en makkelijk zou het voor een juf/meester zijn als ze weet op welke manier jouw kind reageert, dat het gedrag van je kind te maken heeft met het feit dat jouw zoon of dochter het moeilijk heeft om zich aan te passen en dat jouw kind ‘niet lui is of het niet begrijpt’ maar gewoon meer tijd nodig heeft? 

Dat je kind snel overprikkeld is en regelmatig rustmomenten nodig heeft om zich goed te voelen?

Dat je kind het moeilijk heeft om te blijven zitten op zijn stoel, dat dat niet is omdat het de les wil storen of aandacht te trekken, maar dat jouw zoon of dochter het nog moeilijk heeft om zijn impulsen te controleren?

Om jou en de leerkracht te ondersteunen heb ik het volgende aanbod voor jou:

Back to school reading

👉 Ik kijk naar wat jouw kind nodig heeft en op welke manier jij jouw kind kan ondersteunen – specifiek gericht op de school. Je ontvangt minimaal 3 adviezen die je als ouder meteen kan toepassen.

👉 Ik geef jou een plan van aanpak voor de juf/meester, zodat de leerkracht weet wie jouw kind is en wat het nodig heeft om zich goed te voelen op school en in de beste omstandigheden kan leren en ontwikkelen.

De investering bedraagt 55 euro.

Wat gebeurt er na de aanvraag van deze reading?

Je ontvangt een email van mij met de gegevens die ik nodig heb om de reading te kunnen doen.

Binnen de 3 werkdagen krijg jij van mij feedback per mail.

Deze feedback is een audiobestand.