Het Online Nanny Traject

Kathleen Coppieters

Word de gelukkige mama die je altijd al had willen zijn en heb het gezellige gezin waarvan je altijd al droomde.

🍀 Een superfijne relatie met je kind, ondanks dat het heel goed weet wat het wil. Jij gaat daar prima mee om en je zoon of dochter doet zonder tegenstribbelen precies wat jij vraagt.

🍀 Boodschappen doen met je kind? Geen probleem. Het gaat graag met je mee en blijft flink bij jou. Je krijgt zelfs leuke opmerkingen van de winkelbediendes ‘waren alle kinderen maar net zo flink als jouw zoon of dochter!’ Zonder problemen reken je je boodschappen af en vol trots verlaat je de winkel.

🍀 Leuke uitstapjes met de kinderen? Het zijn steeds weer fijne herinneringen om liefdevol naar terug te kijken! Je kinderen en ook jullie hebben superveel plezier gehad! Stiekem denk je echt dat je het gezelligste gezin van heel de wereld hebt!

🍀 Je kent je kind als geen ander, je ziet het aankomen wanneer het dreigt te ontploffen en je weet ook precies hoe je kan handelen om een uitbarsting of driftbui te voorkomen zodat je kind weer rustig verder speelt.

🍀 Bedtijd voor kinderen is vanaf nu altijd een gezellig moment. Je kind stopt zonder morren met schermtijd en samen opruimen is een plezier. Pyjama aan, tanden poetsen, verhaaltje voorlezen en lichtje uit voor het slapen gaan. Het verloopt allemaal zonder gedoe. Je kind gaat rustig slapen, komt er ook niet meer uit en jullie hebben de avond heerlijk voor jullie zelf.

Lijkt dit voor jou een droom?

Ik help je die waarheid maken.

Al meer dan 5 jaar geef ik honderden mama’s van temperamentvolle peuters en kleuters inzicht in het gedrag van hun kind en help ik ze om de mama te worden die ze willen zijn. In een gezellig gezin, waar je elkaar kan vertrouwen en waar iedereen zichzelf mag zijn. Heb jij zo’n temperamentvolle peuter of kleuter, lees dan zeker door!

Wie ben ik?

Kathleen Coppieters

Ik ben Kathleen, opvoedexpert voor ouders van temperamentvolle peuters en kleuters. Ik help jou het gedrag van je kind te begrijpen zodat er terug rust is in het gezin en jij weer de gelukkige mama kan zijn van het gezelligste gezin.

In april 2009 werd ik mama van een identieke tweeling. Mijn dochters hebben allebei een pittig karakter en een duidelijk sterke wil. In de peutertijd volgde ene driftbui volgde de andere op. Wat voor de ene dochter werkte, had voor de andere dochter totaal geen effect. Het kostte mij een hoop energie en ’s avonds had ik vaak de fut niet meer om nog iets leuks te doen voor mezelf of met mijn partner. Dit was niet wat ik van het moederschap had verwacht.

Ik ging  in avondschool opnieuw studeren over natuurlijke gezondheidszorg. In deze opleiding kreeg ik inzicht in wie mijn dochters zijn en wat ze nodig hebben en dit paste ik toe in de opvoeding. Binnen de 3 maanden slaagde ik erin de handleiding van mijn dochters te maken. De ultieme gebruiksaanwijzing die ik gewenst had bij de geboorte en die mij nu gaf waar ik eindelijk naar verlangde: rust in huis en een leuke mama zijn.

Wil jij jouw kind ook een stevige basis geven voor de rest van zijn leven?

Wat vertellen andere ouders over mij?

‘lk zou je graag willen bedanken voor je interventie. Als alleenstaande mama is het niet eenvoudig om een zeer energieke 4-jarige kleuter met een sterke wil op te voeden. lk vind het belangrijk dat mijn dochter zich ontplooit tot een mondige en zelfstandige dame. De keerzijde hiervan is dat mijn dochter eigenzinnig en tegendraads kan zijn, wat zich vaak uit in koppig gedrag en diva-crisissen. Belonen en straffen werken niet bij haar. lk zat dus met mijn handen in het haar.

 Bij jou vond ik eindelijk een klankbord! Iemand die zonder een oordeel te vellen, luistert naar mijn behoeften en twijfels. Iemand die in alle openheid kijkt naar mijn dochter. Met een scherp oog observeerde je de interacties tussen mijn dochter en mij. Je vond pijnpunten en met concrete tips konden wij (zowel ik als mijn dochter) aan het werk gaan. lk heb geleerd om écht te verbinden met mijn dochter en de tijd te nemen om te luisteren. We zoeken nu samen naar een oplossing voor problemen (te veel snoepen, te veel TV willen kijken, niet naar bed willen….). En wat is het een plezier om de creatieve en probleemoplossende kant van mijn dochter te ontdekken!

Bedankt Kathleen, om ons te ondersteunen en de rust in ons mini-gezinnetje terug te laten keren!’

G. O.

‘ Mijn 3-jarige dochter heeft niet alleen een sterke wil, ze kreeg ook veel driftbuien. Vaak ging ze van de ene driftbui naar de andere. Een driftbui als ik haar afhaalde van school, daarna in de winkel, tijdens de boodschappen voor het avondeten om dan ’s avonds een hele strijd te voeren onder de douche of in bad omdat ze haar haar niet wou wassen. Was ze eindelijk rustig dan wou ze niet in bed en eiste ze dat ik bij haar bleef tot ze sliep. Zelf heb ik een drukke job en ik wou dit anders voor mezelf en mijn dochter. Ik wou rust en ’s avonds tijd voor mezelf zodat ik zelf op mijn effen kon komen na een zware werkdag. Dankzij dit traject leerde ik mijn dochter op een andere manier kennen, ik weet wat ze nu nodig heeft om rustig te worden en ik kan op voorhand ingrijpen als ik zie dat ze onrustig wordt. In bad of onder de douche is nu zelfs leuk en samen genieten we van heerlijke we-time. Aan de schoolpoort zijn de driftbuien verleden tijd, wat een hele opluchting is en ook op stap of naar de winkel gaan met haar lukt zonder problemen. Ik ben heel blij dat er nu terug rust is in ons gezin en dat ik nu terug de energie heb om samen met mijn dochter leuke dingen te doen’

A.P.

Met Het Online Nanny traject word jij die geweldige mama die je altijd wilde zijn!

✅Je krijgt terug controle over het gedrag van je kind zodat je kind geen driftbui meer krijgt.

✅Je kan zonder vrees op een uitbarsting van je kind naar de winkel gaan zodat je je weer eens niet hoeft te schamen voor het gedrag van je kind.

✅Je kan zonder schreeuwend kind een speeltuin verlaten zodat je geen ongevraagde adviezen of opmerkingen van anderen zou krijgen.

✅Je kind luistert flink zonder die eeuwige strijd, waardoor je nadien niet vol schuldgevoelens zit omdat je weer eens bent uitgevlogen op je kind.

👉 Samen met jou zorg ik ervoor dat dat bij jou realiteit wordt.

Kathleen Coppieters

In het Online Nanny Traject ben ik 3 maanden jouw persoonlijke online  nanny. Je kan mij steeds appen in geval van nood!

Hoe werkt het traject?

 • Bij de start van het traject maak ik een uitgebreide unieke handleiding van je kind. (ja, dat kan!).
 • Deze handleiding vormt de basis voor het opmaken van een plan van aanpak, gekoppeld aan concrete adviezen.
 • Stap voor stap gaan we dit plan uitvoeren, evalueren en bijsturen waar nodig.
 • Tijdens het traject (3 maanden) kan je rekenen op mijn ondersteuning – ook tussen de coachgesprekken.
 • Ik ben jouw online nanny gedurende 3 maanden. Je kan mij steeds appen!

Na onze 3 maanden:

✅ Vraagt het je geen moeite meer om met de sterke wil van je kind om te gaan. Bij elke situatie waarbij het zijn zin niet krijgt, weet je perfect hoe je op die sterke wil kan anticiperen zodat de rust bewaard blijft.

✅ Is samen naar de winkel gaan geen enkel probleem meer. Je kind blijft flink bij jou en verkoopt geen drama meer. Jij hebt de controle terug over het gedrag van je kind zodat het zelfs een leuk uitje wordt. Je krijgt zelfs leuke opmerkingen van omstaanders ‘wat heb jij flinke kinderen zeg’ Je glundert als je je boodschappen in laadt om als een trotse mama naar huis te rijden.

✅ Genieten jullie allemaal van een leuk dagje uit! Jullie beleven een geweldige tijd en je bent weer helemaal opgeladen van een dagje weg. Wanneer het tijd is om naar huis te gaan, gehoorzaamt je kind zonder enige vorm van tegenspartelen. Een topdag op deze manier afsluiten, dat was al lang geleden. Tijdens de rit naar huis geniet je nog na van deze dag en besef je dat je wel het gezelligste gezin van het land hebt.

✅ Je kind is fijn aan het spelen. Je vindt het geweldig om op de achtergrond naar de verhalen te luisteren die het ondertussen vertelt. Plots merk je dat je kind onrustig wordt, het begint te gooien met speelgoed, er loopt iets niet zoals het moet. Tijd om even te checken voor je kind weer een driftbui krijgt. Je vind het geweldig om die signalen te herkennen die ervoor zorgen dat je kind opeens een driftbui krijgt. Zo heb jij weer de controle over de situatie en kan je tijdig een driftbui voorkomen.

✅ Het avondritueel verloopt als een fluitje van een cent. Je kind stopt tijdig met schermtijd, ruimt zijn speelgoed flink op en ook het aandoen van de pyjama verloopt zonder de eeuwige strijd. Rustig en op tijd gaat je kind slapen zodat jij nog kan genieten om te doen waar jij op dat moment zin in hebt.

Waarom de oplossing NIET zit in quick fixes, straffen en belonen.

Het grootste probleem zit hem in het feit dat deze ‘oplossingen’:

💥 Vaak werkzaam zijn op korte termijn.

💥 Na de ‘beloning’ je kind hetzelfde gedrag stelt.

💥 De driftbuien erger worden en frequenter.

💥 Je kind angst krijgt van jou als jij in de buurt bent uit schrik dat het iets gedaan heeft wat ‘niet mag’.

💥 De meeste opvoedprogramma’s gefocust zijn op gedragstraining. Je krijgt tips en tricks om het gedrag van je kind te beïnvloeden. Op die manier leert je kind niet zelfstandig denken en opkomen voor zichzelf, zijn eigen mening uiten.

💥 Deze programma’s zijn universeel terwijl jouw zoon of dochter uniek is met eigen noden en behoeftes.

Heel eerlijk? Op deze manier krijgt jouw kind geen zelfvertrouwen en het leert niet opkomen voor zichzelf op een assertieve manier. Je kind wordt vaak een ‘people pleaser’ en zal alles doen om ‘de goede vrede’ te bewaren.

Bovendien creëer je op deze manier geen goede relatie met je kind. Er is geen vertrouwen want de relatie is gebaseerd op ‘voor wat hoort wat’.

Maar wat dan wel?

Handleiding van je kind

Een opvoeding die gebaseerd is op wie je kind is en wat je kind nodig heeft om op te groeien tot een veerkrachtige volwassene.

🍀 We starten met de basis: de uitgebreide handleiding van je kind zodat je adviezen hebt die wèl werken.

🍀 Op basis van deze handleiding werken we een plan uit dat afgestemd is op jouw kind, met adviezen die werken.

🍀 Je laat je hierdoor niet meer laten afleiden door wat andere mama’s doen omdat een techniek helpt bij hun kind. Hun kind is niet hetzelfde als jouw kind.

❤ Ik ga je motiveren om te vertrouwen op je moedergevoel, dat is er niet voor niets!

Nog meer voordelen als je NU instapt:

✅ Vanaf nu is het gedaan met het gokken en proberen welk opvoedadvies werkt en niet. Met de handleiding van je kind en het concrete stappenplan heb je adviezen die wèl werken omdat ze afgestemd zijn op wie je kind is en wat je kind nodig heeft om rustig te blijven.

Jouw emotionele uitbarstingen en schuldgevoelens omdat je weer eens bent uitgevlogen op je kind zijn voltooid verleden tijd.

✅ Krijg meer zelfvertrouwen als mama, vrouw, partner, collega. Je ziet dat de opvoedadviezen werken. Dit geeft je als mama zelfvertrouwen omdat je weet wat werkt en niet EN dat maakt je als vrouw sterker. Je staat steviger in je schoenen en dit straal je af in je gezin, bij jouw vriendinnen en bij jouw collega’s.

✅ Jij kan echt die fijne mama zijn, de moeder die je altijd al had willen zijn omdat de concrete adviezen werken. Dit zorgt voor rust in je kind en in je gezin.

✅ Gedaan met het toepassen van ongevraagde adviezen. Je weet als mama perfect te antwoorden en laat je niet meer van de wijs brengen.

✅ Je hebt eindelijk een duidelijk plan in handen. Dit plan vertelt jou precies waarom je kind een driftbui krijgt of ‘lastig’ is EN op welke manier je hiermee het best kan omgaan en vooral, hoe je dit kan voorkomen. Dit plan kan je ook meegeven aan andere verzorgers zoals grootouders, verzorgers in de kinderopvang,… Handig toch als je kind later naar school, opvang of jeugdbeweging gaat? Zo krijgt jouw kind meteen bij de start een goede begeleiding. Is weer een hele hoop gedoe bespaard.

Opvoeden is GEEN TRIAL AND ERROR – proberen welke adviezen werken en welke niet, in de hoop dat het wel eens gaat lukken.

Het online Nanny traject bestaat uit het volgende:

👉🏻 5 online coaching sessies van 1 uur, verspreid over 3 maanden.

👉🏻 Bij de start van het traject maak ik altijd een uitgebreide handleiding van je kind. Samen bespreken en overlopen we de handleiding van je kind en vertel ik jou wat je kind nodig heeft om rustig te blijven en op welke manier jij jouw zoon of dochter kan ondersteunen zodat je jouw kind een springplank voor het leven geeft.

👉🏻 Deze handleiding vormt de basis voor het opmaken van een plan van aanpak, gekoppeld aan concrete adviezen.

👉🏻 Je krijgt praktische opdrachten en ondersteunende oefeningen met begeleidende video’s.

👉🏻 Stap voor stap gaan we dit plan uitvoeren, evalueren en bijsturen waar nodig.

👉🏻 Tijdens heel het traject ben ik gedurende 3 maanden jouw online nanny en kan je mij altijd bereiken via Facetime of Whatsapp tussen onze coachgesprekken.

👉🏻 Elke 3 weken hebben wij samen een coachgesprek waarin we evalueren en bijsturen waar nodig. Van dit online gesprek krijg jij de opnames zodat jij die steeds kan herbekijken.

De investering bedraagt 899 of 350 in 3 termijnen.

‘ Mijn 3-jarige dochter heeft niet alleen een sterke wil, ze kreeg ook veel driftbuien. Vaak ging ze van de ene driftbui naar de andere. Een driftbui als ik haar afhaalde van school, daarna in de winkel, tijdens de boodschappen voor het avondeten om dan ’s avonds een hele strijd te voeren onder de douche of in bad omdat ze haar haar niet wou wassen. Was ze eindelijk rustig dan wou ze niet in bed en eiste ze dat ik bij haar bleef tot ze sliep. Zelf heb ik een drukke job en ik wou dit anders voor mezelf en mijn dochter. Ik wou rust en ’s avonds tijd voor mezelf zodat ik zelf op mijn effen kon komen na een zware werkdag. Dankzij dit traject leerde ik mijn dochter op een andere manier kennen, ik weet wat ze nu nodig heeft om rustig te worden en ik kan op voorhand ingrijpen als ik zie dat ze onrustig wordt. In bad of onder de douche is nu zelfs leuk en samen genieten we van heerlijke we-time. Aan de schoolpoort zijn de driftbuien verleden tijd, wat een hele opluchting is en ook op stap of naar de winkel gaan met haar lukt zonder problemen. Ik ben heel blij dat er nu terug rust is in ons gezin en dat ik nu terug de energie heb om samen met mijn dochter leuke dingen te doen’

A.P.

Dit is wat het Online Nanny traject jou oplevert:

🌟 Je hebt de uitgebreide handleiding van je kind. Dit zorgt ervoor dat jij precies weet:

  • Hoe het zorgt dat het geen driftbui krijgt omdat
  • Jij de concrete adviezen in handen hebt die ervoor zorgen
  • Dat jij tijdig kan tussenkomen om te voorkomen dat je kind een driftbui krijgt of gaat doordrammen.

🌟 Met die handleiding heb jij nadien een plan van aanpak voor je kind. Dit plan kan je meegeven aan de kinderverzorgsters van de kinderopvang, peuterspeelzaal, nieuwe juf, oma en opa, oppas… Zo heeft je kind meteen de juiste begeleiding en kan jij je kind vol vertrouwen toevertrouwen aan een nieuwe begeleider.

🌟 Die handleiding blijft bruikbaar ook terwijl je kind ouder wordt. Deze handleiding kan je aanvullen naarmate je kind ouder wordt en dus zelfstandiger wordt. De noden en behoeften van je kind blijven dezelfde, de situatie, ervaringen en mogelijkheden zijn anders.

‘Mijn zoon (3 jaar) had het steeds moeilijk tijdens de weekends of vakantieperiodes. We zijn veel weg of ontvangen bezoek. Hij ging van de ene driftbui naar de andere en was vaak onhandelbaar. Door samen te werken met Kathleen kregen we inzicht in onze zoon, we begrepen als ouder waarom hij driftbuien kreeg. Nu vertellen we hem telkens wat er op de planning staat. Dit kunnen we nu ook toepassen als hij ouder wordt. We weten nu dat hij graag structuur en overzicht heeft. Dat maakt hem rustig. Sinds we dat systematisch toepassen zijn er minder driftbuien’

K.T.

Dit is het resultaat van het traject:

✅ Het vraagt je geen moeite meer om met de sterke wil van je kind om te gaan. Bij elke situatie waarbij het zijn zin niet krijgt, weet je perfect hoe je op die sterke wil kan anticiperen zodat de rust bewaard blijft.

✅ Samen naar de winkel gaan is geen enkel probleem meer. Je kind blijft flink bij jou en verkoopt geen drama meer. Jij hebt de controle terug over het gedrag van je kind zodat het zelfs een leuk uitje wordt. Je krijgt zelfs leuke opmerkingen van omstaanders ‘wat heb jij flinke kinderen zeg’ Je glundert als je je boodschappen in laadt om als een trotse mama naar huis te rijden.

✅ Vandaag gaan jullie met het hele gezin op stap naar een pretpark. Jullie beleven een geweldige tijd en je bent weer helemaal opgeladen van een dagje weg. Wanneer het tijd is om naar huis te gaan, gehoorzaamt je kind zonder enige vorm van tegenspartelen. Een topdag op deze manier afsluiten, dat was al lang geleden. Tijdens de rit naar huis geniet je nog na van deze dag en besef je dat je wel het gezelligste gezin van het land hebt.

✅ Je kind is fijn aan het spelen. Je vindt het geweldig om op de achtergrond naar de verhalen te luisteren die het ondertussen vertelt. Plots merk je dat je kind onrustig wordt, het begint te gooien met speelgoed, er loopt iets niet zoals het moet. Tijd om even te checken voor je kind weer een driftbui krijgt. Je vind het geweldig om die signalen te herkennen die ervoor zorgen dat je kind opeens een driftbui krijgt. Zo heb jij weer de controle over de situatie en kan je tijdig een driftbui voorkomen.

✅ Het avondritueel verloopt als een fluitje van een cent. Je kind stopt tijdig met schermtijd, ruimt zijn speelgoed flink op en ook het aandoen van de pyjama verloopt zonder de eeuwige strijd. Rustig en op tijd gaat je kind slapen zodat jij nog kan genieten om te doen waar jij op dat moment zin in hebt.

Wat een andere mama mij vertelde na het volgen van het Online Nanny traject:

‘Ik heb 2 zonen. Elke keer als ze samen speelden eindigde dat altijd in ruzie. Steeds wilden ze met hetzelfde speelgoed spelen. Nam ik het speelgoed weg, dan was het ruzie om iets anders. Het was alsof het net twee leeuwen zijn, die telkens strijden om hetzelfde en waar geen één van de twee wou toegeven. Ik probeerde van alles om hen rustig samen kon laten spelen zodat ik ondertussen ook nog mijn werk kon doen. Zoals je weet is er altijd wat te doen als moeder van jonge kinderen. Dankzij de hulp van Kathleen is er nu terug rust in huis. Ik begrijp mijn zonen, weet perfect wanneer en hoe ik kan ingrijpen zonder dat het tot lastig gedrag en vechtpartijen komt. De concrete adviezen die Kathleen mij gaf, werken echt en daar ben ik heel blij mee. Het zoeken naar wat helpt en niet met de bijhorende frustraties, is voorgoed verleden tijd.’

B.B.

Veel gestelde vragen.

Ja, maar als het misgaat, dan ben je er niet.

Tijdens dit programma kan je gedurende 3 maanden steeds bij mij terecht. Via Whatsapp of Facetime kan ik met je meekijken en je tips geven wanneer het moeilijk loopt en dat je even ondersteuning nodig hebt. Hiervoor hoef je me alleen maar toe te voegen aan jouw contacten. We lossen ter plekke jouw paniekmomenten op.

Ik vind het te duur.

Hoeveel is het je waard om weer lekker in je vel te zitten, weer vol energie te zijn en een gezellig gezin te hebben?

Een goede psycholoog kost algauw 75 à 100 euro per sessie en het vraagt al wat sessies om erachter te komen wat er juist scheelt en hoe de behandeling gaat zijn.

Ik ontwikkelde een speciale tool waarmee ik de handleiding van je kind kan maken en al bij de start van het traject weet hoe ik jou en je kind kan helpen zodat jij meteen die concrete adviezen hebt.

Naast de 5 coaching sessies ben ik 3 maanden jouw online nanny waarbij je mij altijd mag contacteren als je het even niet meer ziet zitten. Je hoeft niet te wachten tot ons volgende gesprek. Dat alleen al is priceless.

Mijn partner gaat dit echt niet ok vinden.

Dit traject is voor jou en om jou te helpen weer een gezellig gezin te hebben. Daar wordt jouw partner ook blij mee – happy wife, happy life, toch? Hoe je het ook draait of keert, er is weer tijd voor jullie, omdat jouw zoon of dochter minder tijd en energie van jou vraagt. Je partner is blij dat er weer rust is en jullie ook weer die belangrijke momenten samen kunnen hebben.

Ik heb meerdere kinderen, hoe werkt het dan?

Als je meerdere kinderen hebt, dan maak ik de handleiding van de verschillende kinderen en bekijk ik samen met jou hoe we deze verschillende handleidingen op elkaar laten afstemmen zodat er terug rust is in het gezin en jij weer die gelukkige mama kan zijn. Zelf heb ik tweelingdochters, heb ik van elke dochter een handleiding en voor mij is het heel makkelijk om deze handleidingen te integreren in de opvoeding zodat er rust is in mijn dochters, in mij en in het gezin.

Ik heb hier allemaal geen tijd voor.

Hoe belangrijk is het voor jou dat je kind geen driftbuien meer heeft, lastig gedrag vertoont of continu doordramt als het zijn zin niet krijgt? Deze 3 maanden vragen een kleine investering van je tijd zodat je reeds vanaf de eerste maand meer tijd EN energie krijgt omdat je kind rustiger is en je dus geen nodeloze tijd meer kwijt bent met driftbuien of het doordrammen. Je verliest dus geen energie meer want zo’n driftbuien zijn voor jou en je kind emotioneel uitputtend. Met die energie kunnen jullie samen leuke dingen doen en het leukste gezin zijn!

Voor wie is het Online Nanny traject?

Het gezellig gezin traject is voor mama’s die terug rust in het gezin willen en de leukste mama willen zijn die ze altijd al had willen zijn. Tuurlijk zijn papa’s ook welkom!

Hoe lang duurt het traject?

Het traject duurt 3 maanden. We starten met de handleiding van je kind zodat ik een goede basis heb om jou en je kind te ondersteunen. Elke 3 weken plannen we een online gesprek in. Van dit gesprek krijg je nadien de opnames zodat je dit altijd kan herbekijken. Tussen de coachgesprekken door ben ik jouw online nanny gedurende 3 maanden en kan je mij appen als je dringende ondersteuning nodig hebt.

Wat is de investering voor 3 maanden ondersteuning?

Voor  899 in totaal of 350 in 3 termijnen heb jij de rest van je leven een superfijne band met je kind en een gezellig gezin. 

Kan ik eerst nog met jou overleggen voor ik beslis?

Wil je graag nog eens sparren met mij en horen waarmee ik jou kan helpen? Hoe ik ervoor kan zorgen dat jij weer een gelukkige mama kan zijn EN er geen driftbuien of lastig gedrag meer is van je kind? Plan dan via onderstaande knop een afspraak in mijn online agenda.

Voor wie is het Online Nanny traject niet?

Dit traject is niet geschikt voor ouders die op zoek zijn naar ‘quick fixes’ of die niet serieus aan de slag willen gaan met de opvoeding van hun kind.

Is mijn kind niet te jong?

Jonge kinderen staan nog heel dicht bij hun natuur. Ze hebben namelijk nog geen of weinig sociaal gedrag aangeleerd. Hoe vroeger jij start, hoe breder de basis gaat zijn waarop je kind kan ontwikkelen, zowel cognitief, mentaal als motorisch. Tekenen van ADHD, ADD of ASS kunnen al vroeg aan de oppervlakte komen. Met de handleiding kunnen we meteen bijsturen en heb jij meteen het juiste advies dat bij je kind past.

Mijn kind is al 8, kan ik toch meedoen?

Absoluut. De handleiding blijft sowieso hetzelfde, of je kind nu 2, 5 of ouder is. Elke leeftijd is ok om je kind op te voeden naar zijn noden en behoeften. Een ommekeer in de opvoeding is altijd mogelijk om je kind stevige handgrepen te geven om meer zelfvertrouwen te hebben en dus minder faalangst in school, sport-of hobby club en jeugdbeweging.

Kan ik je bellen als ik je nodig heb?

Tijdens onze 3 maanden waarin ik jou begeleid, ben ik ook jouw online nanny. Je kan me steeds bellen, appen, Facetimen tussen de coachsessies door. Uit ervaring bij het begeleiden van andere mama’s weet ik dat dit een enorme meerwaarde is. Je hebt iemand om op terug te vallen wanneer je in paniek bent, wanneer het even niet meer lukt en je zelf het overzicht niet meer hebt. Daarom heb ik deze service toegevoegd aan mijn coachingstraject, zodat je altijd iemand hebt die met je mee kan kijken en jou kan ondersteunen, zonder oordeel, een luisterend oor of gewoon om even stoom af te blazen.

Ik kan toch niet bellen als er paniek is? Dan moet ik aandacht aan mijn kind geven.

Het is belangrijk dat je in de buurt van je kind blijft, om zijn veiligheid te garanderen. Je mag me bellen op dat moment zodat ik je samen door dit moment kan loodsen. Als jij snel terug de rust hebt gevonden, dan wordt jouw kind ook rustiger en kan je opnieuw verbinden met je kind. Je kan me ook meteen na de paniek contacten om te overlopen wat er gebeurde, wat er goed ging en hoe je het volgende keer kan bijsturen. Ik luister en geef je de nodige adviezen.

Ik ben een papa, kan ik ook meedoen?

Absoluut kan je ook meedoen! Ik richt mij vooral op mama’s omdat zij vaak de eerste verzorger zijn van het kind en dus ook het meeste met het lastig gedrag of driftbuien geconfronteerd worden. Wil jij met mij aan de slag? Graag!