Driftbui 10 daagse - Dag 1!

Yes, vandaag gaan we echt van start met de driftbui 10 daagse! We starten bij het begin: de soorten driftbuien. Huh? Is er dan onderscheid? Een driftbui is een driftbui toch? Voor mij niet! Het hoe en waarom? Dat kom je te weten in onderstaande video!

Download hier je document!

In dit document som ik de verschillende driftbuien nog eens op en krijg je er wat extra uitleg bij. Deze 5 ‘soorten’ komen de volgende dagen uitvoerig aan bod. 

VIP zetel - extra info.

Ouders die een VIP zetel hebben, die krijgen een aparte mail met een extra download. Wil jij je nog aanmelden als VIP? Dat kan zolang er plaatsen zijn! Klik hier om aan te melden!

Live uitzending in FB groep of via Zoom - hier aanmelden.

Deze avond is er een live-uitzending. Voor deze uitzending kan je je aanmelden via Zoom (zonder camera/geluid) en deze wordt gestreamd in de Facebookgroep. Ik zet de link naar de replay nadien online zodat je deze kan herbekijken of bekijken wanneer het jou uitkomt!

Hieronder de link(en) naar de vorige dag(en).

Heb je extra informatie nodig? Op zoek naar de FAQ? Mij contacteren? Klik op één van onderstaande linken en je komt meteen op de juiste plaats terecht!

Volg jij mij al op social media?

Bijna dagelijks deel ik op mijn story (Instagram) of verhalen (Facebook). Regelmatig een post en op Instagram dagelijks een reel. Klik op één van de iconen hieronder om te connecten!