Driftbui 10 daagse - Welkom!

Wat kan je verwachten?

  • Elke ochtend rond 6 u een mail met de link naar de video van de dag en eventuele download.
  • Hou een notitieboekje bij de hand zodat je een aantal zaken kan noteren tijdens deze 10 daagse. Meer uitleg volgt op dag 1 ๐Ÿ˜Š. Hoe meer je kan noteren, hoe meer inzicht je krijgt in het gedrag van je kind en hoe waardevoller deze 10 dagen zijn.
  • Op 14, 18, 23 en 25 maart is er een Facebook live/Zoommeeting. Je kan aansluiten via Zoom (zonder camera of microfoon). Deze sessie wordt live gestreamd de Facebookgroep.
  • De opnames in de Facebookgroep/Zoom alsook de toegang tot de verschillende video’s + downloads blijven beschikbaar tot eind april. Zo kan je ze opnieuw bekijken of inhalen.
  • Je krijgt tot en met 18 april toegang tot deze informatie: de video’s en de downloads.

Wil jij nog meer uit deze 10 daagse halen? Word VIP!

Wil jij graag mijn persoonlijke ondersteuning tijdens deze driftbui 10 daagse? Dit is je kans!

Ik kijk 1 op 1 met je mee naar de driftbuien van je kind, waarom je zoon of dochter een driftbui krijgt, hoe jij een driftbui kan voorkomen en als er al รฉรฉn is, wat jij kan doen. Concrete handgrepen die afgestemd zijn op wat jouw kind nodig heeft zodat er weer rust is in het gezin, jij meer energie hebt รจn het zelfvertrouwen hebt hoe je met een driftbui van je kind kan omgaan!

Dit is wat je ontvangt:

๐Ÿ‘‰ Gesproken mini-reading over je zoon of dochter gekoppeld aan 3 concrete adviezen die NU nodig zijn in de opvoeding. (waarde 67 euro).
๐Ÿ‘‰ Op zaterdag 19 en 26 maart zoommeeting met max 10 ouders voor persoonlijke coaching bij jouw situatie. (waarde 147 euro).
๐Ÿ‘‰ Extra hand-outs over o.a. driftbuien. (waarde 27 euro)
๐Ÿ‘‰ 1 jaar lang exclusieve toegang tot alle content (video, lives, downloads). (waarde 97 euro)
๐Ÿ‘‰ Maximum 10 ouders zodat ik voldoende tijd heb om mij op jouw persoonlijke situatie te focussen.
๐Ÿ‘‰ En alles van de gratis versie van de driftbui 10 daagse natuurlijk!

Wat is de investering? 47 euro, een echte no-brainer!

Veel gestelde vragen.

Wat is een mini-reading?

Bij een mini-reading maak ik contact met je zoon of dochter. Dit stelt mij in staat om te weten waar je kind het nu moeilijk mee heeft en wat je zoon of dochter nodig heeft in de opvoeding. Ik koppel dit terug naar jou en ik geef je minimum 3 adviezen die afgestemd zijn op jouw kind. Als je investeert in een VIP zetel vraag ik jou om een formulier in te vullen een recente foto van je kind door te sturen. Meer info over de reading vind je op deze plek.
Een greep uit de reacties na een mini-reading:
๐Ÿ€ zeer goede beschrijving van mijn zoon, met de adviezen kan ik zeker iets doen.
๐Ÿ€ ik sta verwonderd van de informatie die je geeft, het is net alsof je mijn zoon door en door kent.
๐Ÿ€ de tips die je mij gaf werken echt, nu is er rust in het gezin!
๐Ÿ€ hetgeen ik aanvoel als moeder wordt door deze mini-reading bevestigd.
๐Ÿ€ ik stond er een beetje sceptisch tegenover, voor mij is het zo’n zweverig gedoe. Uit pure nieuwsgierigheid vroeg ik een mini-reading aan en ik stond echt verbaasd van de informatie die ik kreeg. Hier kan ik zeker wel wat mee!

Hoe lang krijg ik toegang tot de informatie?

De deelnemers aan de GRATIS versie van de driftbui 10 daagse behouden toegang tot en met 18 april 2022. Dat is Paasmaandag.

De ouders met een VIP zetel krijgen een jaar lang (tot 31 maart 2023) toegang tot alle informatie, evenals de updgrades van de downloads. Deze worden namelijk voortdurend bijgewerkt met de nieuwe inzichten die ik krijg of evoluties die op dit moment belangrijk zijn. Wil jij graag een VIP zetel, check dan deze link!

Alle info over de driftbui 10 daagse wordt nadien in een aparte leeromgeving gezet zodat jij kan herbekijken wanneer het jou uitkomt.

Hoeveel tijd vraagt dit per dag?

De video zelf duurt max 10 minuten. Het lezen van de informatiebladen ook 10 minuten. Verder hangt het wat van jou af hoeveel tijd je hebt om je kind te observeren en zaken te noteren.

Ik wil niet in de zoommeeting, kan ik op een andere manier deelnemen aan de live uitzendingen?

De lives worden ook gestreamd in mijn Facebookgroep. Je kan daar aansluiten om te volgen. Klik hier om naar de Facebookgroep te gaan.

Ik kan niet aanwezig zijn tijdens de lives. Kan ik mijn vragen doorsturen?

Dat is geen enkel probleem! Stuur op voorhand je vragen door en ik behandel deze in de groep. Nadien kan je de live-uitzending herbekijken.

Ik kan niet aanwezig zijn tijdens de lives. Kan ik die herbekijken?

Je kan ze herbekijken in de Facebookgroep. De link naar de opnames (als de techniek meewerkt ๐Ÿ˜Ž) zal ik ook ter beschikking stellen.

Contacteer mij.

Heb je vragen, lukt er iets niet? Contacteer mij dan via onderstaand formulier!