hoop creëren

Hoe kan je een uitzichtloze situatie omdraaien naar hoop?

Je zit een hele dag thuis met je kinderen. Van de ene driftbui naar de andere, continu lastig gedrag. Of je bent een jonge moeder die soms niet weet hoe je in godsnaam de dag gaat overleven met je kind.

In deze video vertel ik jou mijn geheim. Hoe kwam ik de dag door met mijn tweeling. Ik gebruikte daarvoor een aantal trukjes, die ik nu nog steeds gebruik en ik wil ze graag aan je meegeven.

Klik op de video hieronder om te ontdekken welke eenvoudige technieken ik gebruikte.

Kathleen's Kids Talk

Deze video is de opname van een live sessie op Instagram. Elke woensdag om 10u hou ik een live sessie op Instagram en in mijn Facebookgroep.

Wil jij graag snel weten wat jou kan helpen?

Wil jij graag weten wat jou kan helpen om de dag RUSTIG door te komen? Boek dan een quick scan in. Met een quick scan krijg je van mij de adviezen die wèl werken zodat jij zonder stress weer blij voor de dag komt!