Snelle Interventie (inzicht sessie met audio feedback)

KathleenCoppieters

Wil jij graag SNEL rust in huis en weten hoe je een driftbui of ‘lastig’ gedrag van je kind kan voorkomen?

Dan is een ‘snelle interventie’ iets voor jou!

Als ouder is het vaak gissen waarom je kind nu weer 'lastig' is, aanhoudend je aandacht vraagt of steeds de strijd aangaat als je vraagt om iets te doen. Wil je graag snel inzicht in wat er speelt?

🍀 Je kind dreigt te ontploffen en jij weet ook precies wat je kan doen om een driftbui te voorkomen.

🍀 Het avondritueel verloopt opnieuw vlot. Jij weet exact wat je kind nodig heeft om rustig te gaan slapen èn in bed te blijven. Zo heb jij elke avond helemaal voor jezelf!

🍀 Je kind blijft zelfstandig alleen spelen, gedaan met jou te claimen of aanhoudend aandacht te vragen. Eindelijk weer wat ruimte voor jezelf!

🍀 Je weet exact wat je kan doen om je kind te motiveren iets te doen zonder dat het eindigt in gedoe of het eeuwige onderhandelen. Gezeur over schermtijd, opruimen en kledij aandoen is verleden tijd.

🍀 Eindelijk kan jij terug zonder zorgen naar feestjes gaan of bezoek uitnodigen. De emotionele uitbarstingen van je kind weet jij perfect te voorkomen zodat de rust en de leuke sfeer bewaard blijft!

Als je kind een driftbui heeft, aanhoudend aandacht vraagt, ‘blijft plakken’ aan je been, dan is zijn gedrag maar het topje van de ijsberg. Met zijn gedrag laat je kind zien dat er iets niet gaat. Het is vaak gissen als ouder wat het probleem is, waarom je kind zich weer eens dwars gedraagt.

Met een - snelle interventie - geef ik jou inzicht in wat er nu speelt, waarom je kind 'lastig gedrag' laat zien èn geef ik je meteen adviezen om dit gedrag te voorkomen. Deze adviezen zijn steeds gecombineerd met een reading.

Wie ben ik?

Kathleen Coppieters

Ik ben Kathleen, opvoedexpert voor ouders van temperamentvolle peuters en kleuters. Ik help jou het gedrag van je kind te begrijpen zodat er terug rust is in het gezin en jij weer de gelukkige mama kan zijn van het gezelligste gezin.

In april 2009 werd ik mama van een identieke tweeling. Mijn dochters hebben allebei een pittig karakter en een duidelijk sterke wil. In de peutertijd volgde ene driftbui volgde de andere op. Wat voor de ene dochter werkte, had voor de andere dochter totaal geen effect. Het kostte mij een hoop energie en ’s avonds had ik vaak de fut niet meer om nog iets leuks te doen voor mezelf of met mijn partner. Dit was niet wat ik van het moederschap had verwacht.

In avondschool studeerde ik bij over natuurlijke gezondheidszorg. Eindelijk kreeg ik inzicht in wie mijn kinderen zijn en wat ze nodig hebben om rustig te blijven in de opvoeding. Ik slaagde er zelfs in om hun handleiding te maken.

In 2020 verdiepte ik mij in ‘het leren readen van kinderen

Sindsdien heb ik al honderden ouders geholpen om terug rust in het gezin te krijgen EN te houden.

De meeste adviezen werken NIET omdat ze niet afgestemd zijn op jouw kind, op wat jouw kind nodig heeft. Met een 'snelle interventie' heb jij meteen de adviezen in huis die wèl werken, juist omdat ze afgestemd zijn op jouw kind en wat jouw kind nodig heeft!

De adviezen zijn steeds gecombineerd met een reading.

Wat zeggen andere mama's over mij?

Ik vind het super boeiend om te lezen en ik zie veel dingen die kloppen. Bij Leo lijkt het alsof je hem al hebt bezig gezien en dat strookt met ’t feit dat hij nog maar een kleuter is en dus nog niet zo gevormd is door de maatschappij en zijn opvoeding. En Renée haar gevoeligheid, ja, dat is ook de nagel op de kop. Eigenlijk quasi alles in de tekstjes van Leo en Renée klopt (het talmen van Renée, haha, wij worden er soms gek van!). En het verbaast me dat zichzelf hoge eisen opleggen iets is wat in een mens zit, ik dacht dat dat aangeleerd was, iets wat ze kopiëren van anderen. Heel interessant!
.

Katrien Depoorter - Journaliste Het Laatse Nieuws

‘Ik wil je bedanken voor de – snelle interventie – van de tweeling meisjes. Eindelijk een bevestiging. Temperamentvol , zeer gevoelig en hsp. Het idee rond die pictogrammen ga ik ook proberen te verwezenlijken en de andere tips werken echt!’

T.S.

‘Deze – snelle interventie – gaf bevestiging van wat ik als mama aanvoelde. Je gaf ook een heel accurate beschrijving van mijn zoon. Met deze tips kan ik zeker aan de slag. Dank je wel!’

E.V.E.

Met een - snelle interventie - krijg je meteen rust in huis!

✅ Je weet waarom je kind een driftbui krijgt of ‘lastig’ is. Bij de eerste signalen weet jij wat te doen zodat jouw kind snel terug rustig wordt.

✅ Je kan zonder angst voor emotionele driftbuien naar een gezellige verjaardagsparty gaan omdat je de concrete adviezen hebt om je kind rustig te houden.

✅ Het eeuwige onderhandelen is voorgoed gedaan. Vanaf nu doet je kind wat jij wil, zonder die eindeloze strijd.

✅ Claimen of aanhoudend aandacht vragen? Binnen een mum van tijd is jouw kind weer heerlijk zelfstandig aan het spelen zodat jij wat voor jezelf kan doen, alleen.

✅ Die slopende avonden, waarbij het uren duurt eer je kind in bed gaat en in bed blijft zijn voorgoed verleden tijd.

👉 Met een – snelle interventie – weet je wat je kind nodig heeft èn heb jij meteen de concrete adviezen die wèl werken.

De investering bedraagt 33 euro.

Heel erg bedankt voor de – snelle interventie! Ik kon ze zo inderdaad goed beluisteren. Ik ben wel onder de indruk van de inzichten die je me gaf! De tips ga ik zeker proberen.’

A.W.

Hoe werkt een - snelle interventie?

  • Na de aanvraag van een – snelle interventie – krijg je een mail met de vraag om een foto van je zoon of dochter door te sturen alsook een google.doc in te vullen.
  • Binnen de 5 werkdagen krijg je van mij een bericht terug. Dit is een gesproken opname (+/- 5 min) en de weergave van dit geluidsfragment in een PDF.
  • In dit geluidsfragment vertel ik jou wie jouw kind is, wat je kind NU nodig heeft om rustig te blijven en concrete adviezen voor jou om een driftbui of ‘lastig’ gedrag van je kind te voorkomen.

Dank je wel! Herkenbaar inderdaad 😉👍

Heel fijn om zo een – snelle interventie – te krijgen.
Ga het morgen nog eens rustig herbeluisteren om ermee aan de slag te kunnen gaan.
Dikke dank je wel!
E.G.
Kathleen Coppieters

Worstel jij momenteel met de opvoeding van je kind en wil je graag weten waarom jouw kind het telkens weer ‘uithangt’, tegendraads is bij alles wat je vraagt, van de ene driftbui naar de andere gaat?

Dan kan een – snelle interventie – jou de nodige adviezen geven om terug rust in het gezin te krijgen zodat jij terug de energie hebt om leuke dingen te doen!

Het is niet nodig om te twijfelen en te worstelen over de vraag of je wel een goede ouder bent. Een – snelle interventie – geeft je inzichten en concrete adviezen over hoe jij je zoon of dochter het beste kunt helpen om rustig te blijven. Wacht niet langer en plan jouw – snelle interventie – in.

Veel gestelde vragen.

Wat is een reading?

Bij een ‘snelle interventie’ doe ik altijd een reading op je kind. Zo is mijn advies afgestemd op jouw kind en wat jouw kind NU nodig heeft.

Meer info over een reading kan je vinden via deze link.

Voor welke leeftijd kan ik een - snelle interventie - aanvragen?

De quick start werkt het best voor peuters en kleuters maar kan voor alle leeftijden.

Wat is de investering?

De investering bedraagt 33 euro. (incl BTW).

Wat krijg ik voor dat bedrag?

Je krijgt als ouder inzichten in wat er speelt achter het lastig gedrag van je kind, waarom het telkens een driftbui krijgt of blijft doordrammen, aanhoudend aandacht vragen. Met zijn gedrag vertelt je kind jou dat er iets niet gaat en vaak is het gissen als ouder wat er nu weer aan de hand is, waarom je kind niet mee werkt of weer tegendraads is. Met zo’n inzicht sessie krijg jij informatie waar je kind het moeilijk mee heeft èn geef ik jou de concrete adviezen hoe je dat kan oplossen. Zo blijft je kind rustig, werkt het flink mee en is er weer een leuke sfeer in huis.

Je ontvangt een audio bestand van +/- 5 minuten alsook een tekst weergave in PDF van het audio bestand.

Hoe lang duurt het voor ik antwoord krijg?

Vanaf het moment dat ik alle informatie heb (foto + gegevens) krijg je uiterlijk na 5 werkdagen een mail terug met een audio boodschap en de tekstweergave in PDF.

Hoe lang duurt het audio bestand?

Het audio bestand duurt +/- 5 minuten. Daar kan je meteen mee aan de slag.
Wil je graag meer uitleg over wie je kind is en wat je kind nodig heeft, dan nodig ik je uit om een handleiding van je kind te laten maken. Meer informatie vind je op deze plaats.

Wat als ik meerdere kinderen heb?

Als je meerdere kinderen hebt, contacteer mij dan. Dan doe ik niet alleen een – snelle interventie – op elk kind. Ik vertel je ook hoe je die adviezen op elkaar kan afstemmen. Stuur mij een bericht via onderstaande knop.

Ik geloof hier niet in.

Ik heb ondertussen al honderden mama’s geholpen, zowel via een – snelle interventie -, als met de handleiding van hun kind of in een 1 op 1 samenwerking. Het werkt altijd. Het is namelijk ook één van mijn expertises waarmee ik ouders ondersteun omdat je meteen de nodige handgrepen hebt, de concrete adviezen om rust in huis te hebben.