Driftbui 10 daagse - Dag 2!

Dag 2 van de Driftbui 10 daagse! In onderstaande video leg ik je uit wat het verschil is tussen een driftbui vanuit stress en een driftbui vanuit overprikkeling. 

Het resultaat, de driftbui is hetzelfde. De oorzaak is anders. Dat betekent dat je andere adviezen, handgrepen nodig hebt om een driftbui te voorkomen. Vaak is het in het begin een beetje zoeken waar het verschil ligt en wat er speelt bij je kind: overprikkeling en/of stress. Dit kan ik makkelijk achterhalen met een mini-reading, zodat jij meteen die concrete tools hebt om met de driftbui van je kind aan de slag te gaan. 
Wil jij meer info over een mini-reading? Klik hieronder op de knop!

Wat kan je nu doen?

  • Neem je notitieboekje en noteer wanneer je kind een driftbui had. Was het overprikkeling of stress of een combinatie van beiden?
  • Tuurlijk zijn er nog andere redenen, die komen de volgende dagen aan bod.😊
  • Door de zaken te noteren, er even vanop een afstand naar te kijken, krijg je inzicht in wat er zich afspeelt.
  • Volgende week gaan we aan de slag met de verschillende adviezen om een driftbui te voorkomen. Als jij nu al een goed zicht hebt op wat er zich afspeelt, kan jij die bewezen adviezen meteen toepassen.
  • Zolang er VIPzetels, kan je hiervoor aanmelden. Krijg je meteen een handig werkblad en een mini-reading. Op zaterdag 19 maart gaan wij dan samen in gesprek om te kijken van waaruit je kind een driftbui krijgt en krijg jij adviezen die wèl werken.

Hieronder de link(en) naar de vorige dag(en).

Heb je extra informatie nodig? Op zoek naar de FAQ? Mij contacteren? Klik op één van onderstaande linken en je komt meteen op de juiste plaats terecht!

Volg jij mij al op social media?

Bijna dagelijks deel ik op mijn story (Instagram) of verhalen (Facebook). Regelmatig een post en op Instagram dagelijks een reel. Klik op één van de iconen hieronder om te connecten!

Contacteer mij.

Heb je vragen, lukt er iets niet? Contacteer mij dan via onderstaand formulier!