Challenge avondritueel - dag 3 - Lucht

Algemene info.

Kinderen met veel lucht bewegen heel graag. Ze kunnen soms moeilijk stilzitten. Rustig een boekje lezen in een hoekje is voor hen een uitdaging. Liever gaan ze op avontuur, experimenteren ze met alles wat ze in hun handen krijgen. Ze maken zich niet veel zorgen en leggen makkelijk contact met anderen (kinderen en volwassenen). Ze hebben een ongebreidelde fantasie.

Bekijk hieronder de video over 'lucht'.

Download hieronder de bijkomende info. (PDF)

Download hieronder het werkblad.

Link naar de facebookgroep.

Elke avond rond 20.30 ben ik live in de Facebookgroep. Daar kan je mij jouw vragen stellen EN geef ik bijkomende informatie, tips en tricks.

Info van de vorige dag(en).

Hieronder vind je de link naar de vorige dag (en).

Contacteer mij.

Heb je vragen, lukt er iets niet? Contacteer mij dan via onderstaand formulier!