Driftbui 10 daagse - Dag 3

Gisteren besprak ik de driftbui vanuit overprikkeling (het overlopen van de emmer) en de driftbui vanuit stress (ik legde de link met ADHD). Vandaag de driftbui vanuit angst en de driftbui vanuit comfortzone.

Wat kan je nu doen?

  • Neem je notitieboekje en noteer wanneer je kind een driftbui had. Was het vanuit angst of had je zoon of dochter het moeilijk met uit de comfortzone te komen?
  • Door de zaken te noteren, er even vanop een afstand naar te kijken, krijg je inzicht in wat er zich afspeelt.
  • Volgende week gaan we aan de slag met de verschillende adviezen om een driftbui te voorkomen. Als jij nu al een goed zicht hebt op wat er zich afspeelt, kan jij die bewezen adviezen meteen toepassen.
  • Zolang er VIPzetels, kan je hiervoor aanmelden. Krijg je meteen een handig werkblad en een mini-reading. Op zaterdag 19 maart gaan wij dan samen in gesprek om te kijken van waaruit je kind een driftbui krijgt en krijg jij adviezen die wèl werken.

Hieronder de link(en) naar de vorige dag(en).

Heb je extra informatie nodig? Op zoek naar de FAQ? Mij contacteren? Klik op één van onderstaande linken en je komt meteen op de juiste plaats terecht!

Volg jij mij al op social media?

Bijna dagelijks deel ik op mijn story (Instagram) of verhalen (Facebook). Regelmatig een post en op Instagram dagelijks een reel. Klik op één van de iconen hieronder om te connecten!