Driftbuien - bouwsteen water

Algemene info.

Heeft je zoon of dochter veel water in zich, dan is je kind van nature traag. Zowel op fysisch als mentaal vlak. Dat is genetisch zo vastgelegd. Je kind is eerder stil, kan uren in een boekje lezen en zich helemaal inleven in het verhaal. Je kind is behulpzaam en maakt weinig ruzie. Langs de andere kant is je zoon of dochter erg gesloten, legt moeilijk sociale contacten en lijkt in weinig geïnteresseerd. Ze kunnen heel moeilijk kiezen uit wat ze nu eigenlijk zelf willen. Ze zijn makkelijk te beïnvloeden en kunnen moeilijk ‘neen’ zeggen. Ze zitten liever in de zetel dan dat ze mee op pad gaan.

Wat is de handleiding van je kind?

De handleiding van je kind is het geheel van de unieke combinatie van de verschillende bouwstenen. Iedereen heeft deze bouwstenen in zich, de verhouding is bij eenieder anders. Dat geeft jouw blauwdruk, wie jij in wezen bent. Kleine kinderen staan nog heel dicht bij hun natuur, ze hebben nog weinig sociaal gedrag aangeleerd en zijn nog niet gevormd door ‘de maatschappij’. Dat zorgt ervoor dat je heel makkelijk de handleiding kan maken zodat jij meteen de adviezen hebt die wèl werken om rust in het gezin te krijgen. Bekijk alle bouwstenen en noteer welke je bouwstenen van toepassing zijn op jouw kind. 

Als je weet dat je kind veel ‘water‘ in zijn blauwdruk heeft, dan is het belangrijk om je kind te leren voor zijn eigen mening op te komen, zijn grenzen te stellen. Vind je het moeilijk om zelf aan de slag te gaan? Ik kan jou helpen om de leukste mama te zijn van het gezelligste gezin!

Klik op onderstaande knop voor meer info!

Andere bouwstenen herbekijken?