Driftbui 10 daagse - Dag 4

Dag 4 alweer van de driftbui 10 daagse! Vandaag wil ik het even hebben over ‘rechtvaardigheid’. Het is een belangrijke trigger voor kleine en grote mensen 😊. Als iets niet eerlijk verloopt, niet rechtvaardig is, kan dat heel snel leiden tot een driftbui. Bekijk de video van vandaag. Wist jij dat dit aanleiding kon geven tot een driftbui?

Lukt het jou om een onderscheid te maken tussen de verschillende driftbuien? In het begin kan het best moeilijk zijn, eens je de sleutel in handen hebt, weet waarom je kind een driftbui krijgt, dan loopt de opvoeding een stuk makkelijker. Dit kan ik makkelijk achterhalen met een mini-reading, zodat jij meteen die concrete tools hebt om met de driftbui van je kind aan de slag te gaan. 
Wil jij meer info over een mini-reading? Klik hieronder op de knop!

Wat kan je nu doen?

  • Neem je notitieboekje en noteer wanneer je kind een driftbui had. Ging het over die rechtvaardigheid, omdat jij misschien meer aandacht had voor iets of iemand anders dan voor hun?
  • Door de zaken te noteren, er even vanop een afstand naar te kijken, krijg je inzicht in wat er zich afspeelt.
  • Volgende week gaan we aan de slag met de verschillende adviezen om een driftbui te voorkomen. Als jij nu al een goed zicht hebt op wat er zich afspeelt, kan jij die bewezen adviezen meteen toepassen.
  • Zolang er VIPzetels, kan je hiervoor aanmelden. Krijg je meteen een handig werkblad en een mini-reading. Op zaterdag 19 maart gaan wij dan samen in gesprek om te kijken van waaruit je kind een driftbui krijgt en krijg jij adviezen die wèl werken.

Hieronder de link(en) naar de vorige dag(en).

Heb je extra informatie nodig? Op zoek naar de FAQ? Mij contacteren? Klik op één van onderstaande linken en je komt meteen op de juiste plaats terecht!

Volg jij mij al op social media?

Bijna dagelijks deel ik op mijn story (Instagram) of verhalen (Facebook). Regelmatig een post en op Instagram dagelijks een reel. Klik op één van de iconen hieronder om te connecten!

Contacteer mij.

Heb je vragen, lukt er iets niet? Contacteer mij dan via onderstaand formulier!