Driftbui 10 daagse - Dag 5

Vandaag een uitnodiging om anders naar het gedrag van je kind te leren kijken. We verwachten vaak heel veel van ons kind, meer dan dat je zoon of dochter op dit moment kan, simpelweg om 1 éénvoudige reden. En deze reden leg ik je uit in deze video. 

Deze avond ben ik weer live in de Facebookgroep en via Zoom. Dan overloop ik wat we deze week gezien hebben en ik geef je al de eerste concrete tips. Je hebt ook de mogelijkheid om jouw vragen te stellen.

Lukt het jou om anders naar het gedrag van je kind te leren kijken? Wat er achter een driftbui zit? Vanuit onze eigen opvoeding en ook nog veel vanuit de maatschappij kan het best lastig zijn. Die patronen zitten er goed ingebakken. Dat was bij mij ook zo, toen mijn dochters klein waren. Tot ik dit inzicht had en merkte dat er op deze manier weer terug rust in huis kwam. Ik kreeg als ouder ook meer zelfvertrouwen omdat ik nu weet wat wel werkt bij mijn dochters. Ik wil jou graag ondersteunen in dit proces. Dat is één van de redenen waarom ik de VIP zetel creëerde. Dan kijk ik samen met jou mee en geef je de houvast die jij en je kind nodig hebben. 

Morgen, zaterdag, om 13u organiseer ik een eerste sessie met max 10 ouders. Deze sessie verloopt via Zoom. De link wordt doorgestuurd naar ouders die zich aangemeld hebben voor de VIP zetel.

Wat is zo'n VIPzetel?

👉 Gesproken mini-reading over je zoon of dochter gekoppeld aan 3 concrete adviezen die NU nodig zijn in de opvoeding. (waarde 67 euro)
👉 Op zaterdag 19 en 26 maart zoommeeting met max 10 ouders voor persoonlijke coaching bij jouw situatie. (waarde 147 euro)
👉 Extra hand-outs over o.a. driftbuien. (waarde 27 euro)
👉 1 jaar lang exclusieve toegang tot alle content (video, lives, downloads). (waarde 97 euro)
👉 Maximum 10 ouders zodat ik voldoende tijd heb om mij op jouw persoonlijke situatie te focussen.
👉 En alles van de gratis versie van de driftbui 10 daagse natuurlijk!

Wat is de investering? 47 euro, een echte no-brainer!

Deelnemen aan de live uitzending deze avond.

Klik hieronder op een button om de live uitzending te kunnen volgen.
Heb je vragen en kan je er niet live bij zijn? Mail ze naar kathleen@opvoedeninverbinding.be en ik neem ze mee tijdens de uitzending.
De link naar de replay zal nadien ook beschikbaar zijn, net als vorige keer!

Heb je nog vragen? Ik help je graag verder!

Stuur een mailtje naar kathleen@opvoedeninverbinding.be of vul onderstaand document in.
    Hieronder de link(en) naar de vorige dag(en).